Copy
Wordt deze mail niet goed weergegeven? Bekijk hem dan hier in uw browser

Vebo's Rietveldstoel (in hsb) permanent tentoongesteld

In Uithoorn staat een nieuw kunstwerk. Het gaat om twee betonnen replica’s van de bekende Zig-Zag stoel van ontwerper/architect Gerrit Rietveld. De replica’s zijn belangeloos geproduceerd door Vebo, op basis van de originele ontwerptekeningen. De uitvoering is in hogesterktebeton.

LEES VERDER

Trendy: betonnen raamkaders

Betonnen raamomkaderingen ziet men steeds vaker. Een ‘strakke’ uitstraling en accentuering van raampartijen in gevels zijn aanleiding om de ramen te omkaderen. Dankzij hogesterktebeton kunnen raamkaders heel slank worden uitgevoerd. Denk aan diktes van slechts 40 mm.
LEES VERDER

Aardbevingsbestendig bouwen in Groningen

In Groningen wordt momenteel bij een project aardbevingsbestendig gebouwd, de reden zal bij iedereen bekend zijn. Ook Vebo Staal is, als specialist in gevelondersteunend staalwerk, bij dit project betrokken. Er werd door ons een dubbele hoeveelheid geveldragers geleverd.
LEES VERDER

Onze verwerkingsadviezen, úw belang

Vebo verwerkingsadviezen worden met een heel duidelijk doel geschreven: ze zijn van wezenlijk belang bij de verwerking van onze producten. In de praktijk blijkt echter dat door het niet altijd correct opvolgen van deze adviezen faalkosten en/of constructieve klachten kunnen ontstaan.
LEES VERDER
Twitter LinkedIn Website
 


U ontvangt deze mail omdat u in ons mailbestand staat.

Ik wil geen mail meer van Vebo ontvangen | Beheer uw inschrijving

Industrieterrein ‘De Kronkels’
Röntgenweg 3
3752 LJ Bunschoten
Postbus 8
3750 GA Bunschoten
Tel. (033) 299 26 00
Fax (033) 299 26 10