Copy
Wordt deze mail niet goed weergegeven? Bekijk hem dan hier in uw browser

Rode draad in 60 jaar Vebo

Dit jaar viert Prefab Beton Vebo B.V. / Vebo Staal B.V. het zesde kroonjaar. In deze versie van ons Vebo E-zine verwijzen we dan ook graag naar onze speciale Vebo Courant die 60 jaar Vebo-geschiedenis in vogelvlucht laat zien. Verbondenheid en kwaliteit vormen daarin een rode draad.
LEES VERDER

Het begon met aanrechtbladen

In oude keukens komt u ze nog wel eens tegen: granito aanrechtbladen met een geblokte gootsteen. Met de productie van dit aanrechtblad begon het succes van Vebo (Verenigde Bouwbedrijven) in 1956, toen vier kleine Spakenburgse aannemers besloten te fuseren.
LEES VERDER

Kwaliteit verbonden
aan verbondenheid

Dat goede productkennis alléén geen waarborg is voor kwaliteit, heeft Vebo al vroeg in de gaten. Assortimentsveranderingen/-uitbreidingen/-vernieuwingen en regelmatige scholing van medewerkers horen al 60 jaar bij Vebo, evenals een grote betrokkenheid van het personeel.
LEES VERDER

‘Beton’ en ‘Staal’
een gouden paar

Met de toevoeging van onze staaldivisie, in 1992, groeiden onze leveringsmogelijkheden flink. We zijn inmiddels specialisten in naadloze combinaties van beton- en staalproducten en kunnen vrijwel elk gevelontwerp uitvoeren. En daarmee vormen ‘Beton’ en ‘Staal’ een uniek samenspel.
LEES VERDER
Twitter LinkedIn Website
 


U ontvangt deze mail omdat u in ons mailbestand staat.

Ik wil geen mail meer van Vebo ontvangen | Beheer uw inschrijving

Industrieterrein ‘De Kronkels’
Röntgenweg 3
3752 LJ Bunschoten
Postbus 8
3750 GA Bunschoten
Tel. (033) 299 26 00
Fax (033) 299 26 10