Copy
Kommunikation og modspil i dine relationer
Se denne email i din browser
Blogindlæg og kurser
Interview
Charlotte fortæller om at få sit første barn
Læs
Personlig udvikling
7 grunde til at du har stress
Læs
Kursus 16.+17. dec.
Kommunikation & modspil
Se mere

Hvem bestemmer, hvordan man må tale til dig?


"Er det bare mig, der er for ømskindet?". Sådan spørger mine gæster tit, når de kommer til mig, fordi kommunikationen i deres relationer er begyndt at klinge lidt skingert. Når verbale grænser bliver overskredet, kan det sætte gang i tanken "måske er det mine grænser, der er forkerte, når jeg kan reagere så stærkt på et bestemt tonefald eller ordvalg".

Måske kommer kæresten til tider til at kommunikere ukærligt, og selvom min gæst gerne vil have redskaber til at håndtere det, så sidder der alligevel en nagende tanke i baghovedet: "måske er det ikke ordvalget eller tonefaldet, der er problemet, men derimod min reaktion".

Kommunikationen i dine relationer har en kæmpe indflydelse på, hvordan I har det sammen. Hvis du jævnligt bliver talt til i et tonefald, der lyder lidt skarpt i dine ører, så kan det skabe følelsesmæssig afstand og snigende mistillid mellem dig og afsenderen. Hvis du gerne vil passe på dine relationer, gør du derfor klogt i at lytte til, hvordan dine følelser reagerer på jeres kommunikation.

Opmærksom kommunikation er en afgørende faktor i forhold til at passe på tilliden. Vil du føle dig kærligt og respektfuldt behandlet i dit parforhold, så kræver det af dig, at du kender dine egne forventninger til kommunikationen. Det kræver også at du har tillid til, at du godt må tillade dig at stå ved de værdier, hvis du bliver udfordret.

D. 16. + 17. dec. holder jeg kursus for par, hvor du og din partner får mulighed for at sætte ord på, hvad god kommunikation er for jer. Gennem jordnære øvelser får I træning i at stå ved jeres forventninger - og I får konkrete metoder til at imødekomme hinanden. Skal I med?

Læs mere om kurset
OBS: Hvis du gerne vil forbedre din kommunikation med f.eks. en god ven eller et familiemedlem (og ikke en partner), så kom bare med alligevel. Ellers kan du overveje at deltage på kurset d. 14. + 15. april
Jeg holder løbende nye kurser om personlig udvikling og parforhold. Se alle kurserne i kursuskalenderen
Vil du udvikle dig derhjemme?

Få online redskaber til at skabe god kommunikation i dit parforhold
Identitet & retning
i dit personlige liv

Online guide som hjælper dig til at sætte helt konkrete ord på dine menneskelige facetter - og hvordan du vil bruge dem

 
Kommunikation & modspil
i dit parforhold

Online guide som hjælper dig til at sætte helt konkrete ord på, hvad god kommunikation og klart modspil er for dig og din partner
Find din guide i shoppen
Copyright © 2017 ViggaWagtberg.dk, All rights reserved.

Min mailadresse er:
kontakt@viggawagtberg.dk

Vil du afmelde dig nyhedsbrevet?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde nyhedsbrevet
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vigga Wagtberg · Ægirsgade 5, 1. th. · Copenhagen 2200 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp