Copy
Schrijf je nu in voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2018

Nieuwsbrief

Oktober 2017

Beste tennisvrienden,
De herfst zorgt voor prachtige kleuren, maar ook voor meer regen en kou. Helaas betekent dat onder andere dat het zomerseizoen nu dan toch echt ten einde is gekomen. Maar wees gerust: ook in de winter staan we voor jullie klaar. Bij deze willen wij jullie graag informeren over twee belangrijke evenementen: wintertennis en (het inschrijven voor) de voorjaarscompetitie.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Inschrijven voorjaarscompetitie 2018

De KNLTB Voorjaarscompetitie: misschien wel het mooiste tennisevenement van het jaar. In 2017 deden er maar liefst 120 Strandvliet leden mee, verdeeld over 21 competitieteams. En ook voor volgend jaar is er weer volop interesse. Inschrijven kan tot 1 december als team of als individu via het online inschrijfformulier. Op onze website vind je meer informatie over de voorjaarscompetitie. 

Wintertennis

Het zomerseizoen is bijna afgelopen, lang leve het winterseizoen! We zien graag dat zo veel mogelijk leden doorspelen in de winter. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer wintertennis. Het werkt als volgt: elke zaterdagavond tennissen we van 18:00 tot 21:00 op de binnenbanen naast Strandvliet. Deelnemers spelen minimaal om de week een dubbel van een uur. Meedoen kan nog steeds. Geïnteresseerd? Stuur dan een kort mailtje naar tc@strandvliet.nl.

Einde gravelseizoen

Het huurcontract tussen Strandvliet en de gemeente Amsterdam is voor de periode 1 april tot 1 november. Vanaf 1 november mogen de netten door “de gemeente” weggehaald worden.

Bestuur: column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat.

Bestuur: zoektocht naar vrijwilligers

Huub Teunen, het boegbeeld van onze kantine, zal aan het eind van het lopende seizoen stoppen met zijn werkzaamheden als voorzitter van de barcommissie. We zijn momenteel druk bezig met de invulling voor volgend seizoen. Maar ook op andere plekken kunnen we nog wat extra handen gebruiken. Wil jij ons leuke team versterken? Stuur dan een mail naar voorzitter@strandvliet.nl.

Bestuur: nieuw afhangbord

Achter de schermen is het bestuur druk bezig met het professionaliseren van de organisatie. De meest zichtbare verandering volgend seizoen is de lancering van het nieuwe KNLTB Afhangbord. Het nieuwe Afhangbord is volledig geïntegreerd met ons ledenadministratiesysteem, waardoor afhangen een stuk eenvoudiger wordt. Om gebruik te kunnen maken van het nieuwe Afhangbord vervangen wij het huidige touchscreen voor een modernere en grotere uitvoering. Tegelijkertijd worden het huidige scherm, de bijbehorende computer en de paslezer verwijderd. Op onze website vind je meer informatie over de verbeteringen van het nieuwe systeem.

Opzegging lidmaatschap

Een opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (per post of mail) te worden doorgegeven aan de ledenadministratie binnen een maand na het (officiele) einde van het seizoen, dat wil zeggen vóór 1 november 2017. Na 1 november wordt het lidmaatschap automatisch met een seizoen verlengd.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2017 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.