Copy
Meld je aan en bouw mee aan Strandvliet 2.0!
Bekijk deze email in je browser

Strandvliet gaat voor innovatie; help je mee?


Beste Duncan,
Het bestuur van LTC Strandvliet is druk bezig met het bouwen aan de vereniging. We leven in een veranderende wereld, waarin er steeds meer aandacht komt voor de wensen van de consument. Dat geldt zeker ook voor de tenniswereld. Een goed voorbeeld zijn de veranderingen die de KNLTB vanaf 2017 gaat doorvoeren met de competitie nieuwe stijl, waarbij competitievormen steeds meer worden afgestemd op de verschillende doelgroepen. En kijk ook naar de razendsnelle ontwikkeling van LED verlichting op tennisparken door de toegenomen aandacht voor duurzaamheid.

Het verschil maken

Hoe blijf je als tennisvereniging gezond, vitaal en onderscheidend in een snel veranderende omgeving? Het bestuur is van mening dat innovatie hier het sleutelwoord is. Door creatief te zijn in je aanbod en profilering (denk aan verschillende lidmaatschapsvormen, aantrekkelijke tennisactiviteiten, samenwerkingsverbanden) kun je zeker het verschil maken. Vanuit die gedachte heeft het bestuur de volgende strategische speerpunten geformuleerd:

1) Ledenwerving. Via een creatieve ledenwervingscampagne hopen we de naamsbekendheid van Strandvliet te vergroten en ons ledenaantal een impuls te geven.
2) Ledenbehoud. Wat er aan de voorkant bij komt, mag er niet aan de achterkant weer uitstromen. We willen onnodige uitstroom voorkomen via een aansprekend aanbod aan activiteiten en een goede opvang van nieuwe leden.
3) Werving vrijwilligers. Wij geloven in de leden van Strandvliet en in hun vermogen om bij te dragen aan de toekomst van de club. Daarom hopen we het aantal vrijwilligers te verhogen. 
4) Sponsoren. Bedrijven en ondernemers uit de buurt weten Strandvliet steeds beter te vinden. De komende periode hopen we het aantal contacten en contracten verder uit te breiden.
Voor elke doelstelling is een werkgroep geformeerd, bestaande uit in elk geval 2 bestuursleden, die het komende jaar hard werken om deze speerpunten vorm te geven, en doelen te realiseren. De afgelopen weken zijn de eerste stappen al gezet en we zullen de komende maanden gebruiken om onze plannen verder uit te rollen.
Help jij mee?
Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Vele handen maken nou eenmaal licht werk en iedereen heeft wel talenten en competenties die goed van pas kunnen komen bij het bouwen aan Strandvliet 2.0. Schroom niet om deze in te zetten, want zowel op bestuursniveau als in de werkgroepen en commissies is er behoefte aan man/vrouwkracht. Op onze website lees je meer over de verschillende mogelijkheden. Je bent in ieder geval van harte welkom!

Aanmelden
Ben je geinteresseerd geraakt? Klik dan HIER om je tot uiterlijk 15 november aan te melden. Op het aanmeldformulier onderaan de pagina kun je aangeven waar jouw interesse naar uit gaat. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur
Copyright © 2016 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp