Copy
Schrijf je nu in voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2018

Nieuwsbrief

December 2017

Beste tennisvrienden
Allereerst willen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen in goede gezondheid en met natuurlijk veel tennisplezier. Samen kunnen wij terugblikken op een mooi jubileumjaar. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van al onze leden en vrijwilligers. Bedankt! In deze nieuwsbrief blikken we alvast vooruit op 2018.
Met vriendelijke groet, het bestuur.

ALV (10 februari)

Het duurt nog een tijdje, maar omcirkel de datum alvast: zaterdag 10 februari. Op deze dag zal de Algemene Ledenvergadering van Strandvliet plaatsvinden. Hierin zullen we terugblikken op het afgelopen jaar en het fundament leggen voor het aankomend seizoen. Na afloop bieden wij de aanwezige leden graag een drankje aan. Uiteraard ontvangen jullie later nog een officiele uitnodiging van ons.  

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat.

Inschrijven voorjaarscompetitie 2018

De KNLTB Voorjaarscompetitie: misschien wel het mooiste tennisevenement van het jaar. In 2017 deden er maar liefst 120 Strandvliet leden mee, verdeeld over 21 competitieteams. En ook voor volgend jaar is er weer volop interesse. De deadline voor het inschrijven is verlengd tot 1 januari 2018 en kan als team of als individu via het online inschrijfformulier. Op onze website vind je meer informatie over de voorjaarscompetitie. 

Tenniskids World Tour 2018

Ook de junioren laten zich van hun meest sportieve kant zien. In 2018 zullen er minimaal 6 teams meedoen aan de World Tour, hét KNLTB programma voor kinderen tot 13 jaar. Op onze speciale World Tour pagina houden we je gedurende het seizoen op de hoogte van alle informatie. Hier vind je ook een korte uitleg over Tenniskids en het Rood-Oranje- Groen systeem. Wil je nog meedoen? Of heb je een vraag over Tenniskids? Stuur dan een mailtje naar Joan Tol van onze jeugdcommissie (jeugd@strandvliet.nl).

Wintertennis

Vind je die hele winterstop maar niks? Wil je gewoon wekelijks doorspelen? Doe dan mee met wintertennis. Elke zaterdagavond spelen we van 18:00 tot 21:00 dubbelpartijen (niveau 6-8). Uiteraard met een aansluitende borrel. Wil je een enkele keer invallen of vast meedoen? Het kan allebei. Stuur een kort mailtje naar tc@strandvliet.nl en we delen je in.

Hulp gezocht bij TC en Website/Redactie

Voor volgend seizoen zijn we nog op zoek naar hulp bij een aantal leuke taken. De TC is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de voorjaarscompetitie en het open toernooi. Ook zoeken we iemand die de website onder handen kan nemen en stukjes wilt schrijven voor de nieuwsbrief en website.

Mededelingen

1) Deze week is de verroeste ijzeren invalide opgang naar onze kantine gesloopt en wordt er een nieuwe helling voor in de plaats gebouwd. 2) De kantine en kleedruimtes hebben een nieuwe lik verf gekregen.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2017 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.