Copy
Zaterdag 31 mei vieren we feest op Strandvliet
met een BBQ voor alle leden!

Strandvliet BBQ 31 Mei

Uitnodiging

 

Bloed, zweet en tranen, maar vooral een heleboel gezelligheid. Zo valt tot nu toe de competitie op Strandvliet het beste te omschrijven. Zal Strandvliet 1 zich handhaven? Wordt het veteranen team van John Wychgel kampioen? En blijft het team van Jan Julius de overwinningen aaneen rijgen? We weten dat deze vragen jullie allemaal bezig houden. Kom daarom zaterdag 31 mei naar de club om de ontknopingen live te volgen onder het genot van een overheerlijke BBQ. We hopen en verwachten iedereen te zien, of je nou competitie speelt of niet, en zullen doorgaan tot in de late uurtjes.

Ja, je bent erbij? Mooi!

Laat het ons weten via onderstaande link (i.v.m. inkopen)

IK BEN BIJ DE BBQ

Nu we toch je aandacht hebben:

Strandvliet organiseert dit jaar weer een Open Toernooi! Van 12 tot 20 juli openen we onze deuren voor alle tennissers uit Amsterdam en omstreken. Inschrijven kan hier.
Veel kunnen we er nog niet over kwijt, maar houd in hemelsnaam 21 juni vrij voor het Midzomernachttoernooi. Het belooft een avond te worden zoals je die nog nooit hebt gezien op Strandvliet.
Na de zeer succesvolle en drukbezochte editie van vorig jaar kon een minitennis toernooi dit jaar natuurlijk niet achterblijven. Op zondag 15 juni zijn alle kleine aspirant tennistoppers weer van harte welkom op ons sportpark. Inschrijven kan hier.
Zoals je ziet zijn er de komende tijd veel activiteiten. Blijf altijd op de hoogte via de website en onze facebook.

Met sportieve groet,

de Technische Commissie

Copyright © 2014 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
unsubscribe from this list | update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp