Copy
Schrijf je nu in voor de zomerlessen van Sandor

Nieuwsbrief

Februari 2018

Beste tennisvrienden
Strandvliet ontwaakt langzaam uit haar jaarlijkse winterslaap. Het bestuur is druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Hier willen we in onze nieuwsbrief graag wat meer over vertellen. In deze overvolle editie vind je onder meer informatie over de tennislessen van Sandor, de upgrade van ons tennispark en een nieuwe competitievorm: de zomeravondcompetitie.
Met vriendelijke groet, het bestuur.

Inschrijven zomerlessen

Wij zijn niet de enigen die het vizier alweer strak op het nieuwe seizoen heeft staan. Sandor heeft namelijk de inschrijvingen voor zijn zomerlessen geopend. Inschrijven kan tot uiterlijk 13 maart via het inschrijfformulier op onze website. Sandor deelt de lesgroepen in naar eigen inzicht, maar houdt hierbij uiteraard zoveel mogelijk rekening met jouw speelniveau en wensen. Eén les duurt 50 minuten en er zijn 16 lesweken. Vragen kunnen aan Sandor worden gesteld via trainer@strandvliet.nl.

ALV

Op zaterdag 10 november vond vanaf 13:00 uur de Algemene Ledenvergadering van Strandvliet plaats. Hierin keken we terug op het afgelopen jaar en legden we het fundament voor het aankomend seizoen. We willen alle aanwezige leden bedanken voor hun betrokkenheid en voor het meedenken. 

Nieuw: zomeravondcompetitie

Vind jij 7 speeldagen tijdens de Voorjaarscompetitie veel te weinig? Meld je dan aan voor de Zomeravondcompetitie! Deze competitie wordt gespeeld op woensdagavond (vanaf 19.00 uur) in mei en juni en kan naast de Voorjaarscompetitie gespeeld worden. Er zijn minimaal vier spelers per team nodig. Elk team speelt per avond vier dubbelpartijen. Teams van alle speelsterktes kunnen ingeschreven worden. Opgeven kan tot 10 februari bij de VCL van onze club via tc@strandvliet.nl. Meer info lees je op de website van de KNLTB.

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat. Wil je in één klap op de hoogte zijn van wat er speelt, dan is dit vaste prik.

Seizoen kickoff (31 maart)

We trappen het nieuwe seizoen officieel af op zaterdag 31 maart, mits het weer het toelaat. Gedurende de dag is iedereen welkom om alvast warm te draaien voor de competitie, of om gewoon een balletje te slaan op het nieuwe gravel. Om 12:00 uur is er een aanvoerdersbijeenkomst.

Bestuur: nieuw afhangbord

De komende maand wordt het nieuwe KNLTB Afhangbord geïnstalleerd. Dit systeem is volledig geïntegreerd met ons ledenadministratiesysteem, waardoor afhangen een stuk eenvoudiger wordt. Om gebruik te kunnen maken van het nieuwe Afhangbord vervangen wij het huidige touchscreen voor een modernere en grotere uitvoering. Tegelijkertijd worden het huidige scherm, de bijbehorende computer en de paslezer verwijderd. Op onze website vind je meer informatie over de verbeteringen van het nieuwe systeem.

Bestuur: Strandvliet 'Cashless'

Vanaf 1 januari 2018 is het bij Strandvliet niet langer mogelijk om met contant geld te betalen. Door deze overstap naar een volledig ‘cashless’ systeem worden de kosten verlaagd en wordt de administratie minder arbeidsintensief en foutgevoelig. Daarnaast zorgt de uitbanning van contant geld voor een verkleining van het veiligheidsrisico.

Mededelingen

Afgelopen maand is de verroeste ijzeren invalide opgang naar onze kantine gesloopt en is er een nieuwe helling voor in de plaats gebouwd.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2018 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.