Copy
Klik hier om je in te schrijven voor de clubkampioenschappen!

Strandvliet

Clubkampioenschappen 2015

Graag willen we jullie tussentijds nog even herinneren aan twee leuke evenementen die binnenkort gaan plaatsvinden op Strandvliet. Vanaf maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september gaan zowel de jeugd, senioren als veteranen weer spelen om de clubkampioenschappenInschrijven kan tot en met morgen (donderdag) en is helemaal gratis. De dag na de clubkampioenschappen, op zondag 6 september, komen onze vrienden van TVDZ langs voor het altijd gezellige uitwisselingstoernooi. Wij hebben in ieder geval zin om alle laatste beetjes tennis uit het jaar te persen. Zeker nu het einde van het tennisseizoen alweer met rasse schreden nadert. Zien we je snel? Groetjes van de TC en Jeugdcommissie!

Clubkampioenschappen
(31 augustus - 5 september)

Hoe werkt het ook alweer? Als deelnemer hoef je je alleen maar aan te melden voor een onderdeel. De ratings worden per onderdeel gesorteerd van hoog naar laag. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt een onderdeel in meerdere groepen verdeeld. Bijvoorbeeld een heren enkel A en heren enkel B. In elk onderdeel wordt gewerkt met poules. Winnaars van poules spelen tegen elkaar op de finaledag op 5 september.

Bijzondere Prijs

Net als vorig jaar bieden ABN AMRO en Ahoy Rotterdam de beste clubkampioen van Nederland de unieke kans om tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament 2016 op het centre court van Ahoy Rotterdam te staan. De beste clubkampioen van Nederland ontvangt namelijk een wildcard om samen met Jesse Huta Galung deel te nemen aan het dubbeltoernooi. Ook de kampioen van Strandvliet komt hiervoor in aanmerking!
 

Uitwisselingstoernooi TVDZ
(6 september)

Gelijk na de clubkampioenschappen is één van de leukste evenementen van het jaar: het uitwisselingstoernooi met onze vrienden uit Diemen. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi waar gezelligheid op de eerste plaats staat. Wij zullen voor hapjes en een lekkere lunch zorgen. En oja, er wordt ook nog af en toe getennist. Een intekenlijst hangt in de kantine.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2015 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.