Copy
Meld je direct aan voor de clubkampioenschappen

Nieuwsbrief

Augustus 2016

Beste Duncan,
De vereniging rolt de afgelopen weken van het ene toernooi in het andere. Na een geslaagd Open Jeugdtoernooi en een goed bezet Open Toernooi is het nu de beurt aan de veteranen. Maar ook na deze zomerdrukte is er nog genoeg te beleven op Strandvliet. In deze nieuwsbrief informeren we je graag over de laatste stand van zaken. 

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Inschrijven: Clubkampioenschappen
(05/09 - 11/09)

Van maandag 5 september tot en met zondag 11 september staat onze club in het teken van de clubkampioenschappen. Inschrijven is gratis en kan dit jaar in alle denkbare categorieen; voor ieder lid van Strandvliet is er wel een geschikt onderdeel. Voor beginners en fanatiekelingen. Voor solisten en dubbelspecialisten. Bonus: de clubkampioenschappen tellen dit jaar voor het eerst mee voor je rating. Inschrijven kan tot en met vrijdag 2 september via deze link en via formulieren in de kantine. Heb je een vraag over het toernooi? Stuur ons dan een mailtje naar tc@strandvliet.nl. Overigens zal de Jeugdcommissie in de najaarsvakantie (oktober) ook nog een aparte clubkampioenschappen organiseren voor onze jeugdleden.  

TC: Open Veteranentoernooi
(15/08 - 19/08)

Na een succesvolle editie in 2015, organiseert Strandvliet ook dit jaar weer een Open Veteranentoernooi. Afgelopen maandag werd er, met een heerlijk zonnetje in de rug, begonnen aan de eerste wedstrijden (zie schema's). Vrijdag 19 augustus wordt de week vanaf 16:00 uur feestelijk afgesloten met een loterij en een borrel. Uiteraard is iedereen van harte welkom om een drankje te komen doen en een gokje te wagen.

TC: Uitwisselingstoernooi TVDZ
(21/08)

Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat Strandvliet en Tennisvereniging Diemen Zuid elkaars vereniging bezoeken tijdens de twee jaarlijkse uitwisselingstoernooien. Op zondag 12 juni bezochten wij met een flinke delegatie TVDZ. Daar schreven we eerder dit verslag over. En op zondag 21 augustus zullen onze vrienden van TVDZ, net als vorig jaar, onze vereniging bezoeken. Het toernooi begint rond 11 uur. Deelname is gratis en Strandvliet zal voor hapjes en een lekkere lunch zorgen. Een intekenlijst hangt in de kantine of stuur een mailtje naar penningmeester@strandvliet.nl. 

TC: Najaarscompetitie
(september - oktober)

De KNLTB zal later deze week de indelingen voor de najaarscompetitie bekendmaken. Deze zullen uiteraard gelijk te zien zijn op onze speciale najaarscompetitie pagina. Aanvoerders zullen tevens een bericht krijgen van de Technische Commissie. De eerste speelronde is in het weekend van 16 - 18 september en er wordt daarna op 7 aaneengesloten weekenden gespeeld.

Jeugd: Rood / Oranje Toernooi
(04/09)

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en speel je graag tenniswedstrijdjes? Meld je dan nu aan voor het Tennis Kids Event op zondag 4 september. Je kunt spelen in rood 1, rood 2, oranje 1 of oranje 2. Klik hier om naar de toernooi website te gaan en om je aan te melden. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Mail dan naar jeugd@strandvliet.nl.


Jeugd: World Tour Najaar
(september - oktober)

In het najaar gaat de World Tour weer verder. En L.T.C. Strandvliet doet natuurlijk ook mee, met 4 teams! De World Tour wordt steeds groter: er doen in het najaar zo'n 20.000 kinderen mee van ruim 1500 tennisclubs, dat belooft wat. Wil jij als World Tour deelnemer weten wanneer en waar je weer speelt? Bekijk dan de speciale World Tour pagina op onze website.

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat.

Bestuur: Mededelingen

Vanuit het bestuur een paar korte mededelingen: 1) Op vrijdag 26 augustus speelt de Deutsche Bank een bedrijfstoernooi op vier banen van 17.00 tot 20.00 uur. 2) Er zijn nieuwe winddoeken besteld namens drie van onze sponsoren: Stichting Tennishal Strandvliet, frisdranken firma VRUMONA en Groot&Evers incassobureau. Deze winddoeken zullen binnenkort op het park te zien zijn. 3) Er is nu ook witbier te koop van bierbrouwerij “De Prael”. Een initiatief van ons lid Rense Sijtsma. Lekker bier in mooie glazen.

Terugblik: Open Toernooi

Ons Open Toernooi is afgelopen. Ongeveer 120 deelnemers daalden op ons park neer om te strijden om de prijzen. In dit verslag blikken we in tekst en foto's terug op deze hectische week vol driesetters, prijswinnaars en gezelligheid.

Terugblik: Juli

Naast het Open Toernooi waren er in de maand juli nog veel meer activiteiten. Op de foto pagina van onze website blikken we met fotoverslagen onder andere terug op het Open Jeugdtoernooi en de clinic van Patrick en Bryan tijdens het Super Zomer Tennis programma van de Jeugdcommissie. Ook schreef onze voorzitter een uitgebreide column over al deze activiteiten
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2016 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.