Copy
Schrijf je nu in voor de lustrumactiviteiten

Nieuwsbrief

Juni 2017

Beste tennisvrienden,
Nu de zomer definitief haar intrede doet, is het tijd om afscheid te nemen van de drukte van de voorjaarscompetitie. Gelukkig staan er de komende weken weer genoeg nieuwe activiteiten op het programma. Zaterdag 24 juni vieren we ons 40 jarig jubileum met o.a. een lustrumtoernooi, receptie en een gratis buffet. Wij hopen dat jij en al je tennisvrienden daar bij zijn.
Met vriendelijke groet, het bestuur.

24/06 - Jubileumfeest

Strandvliet bestaat dit seizoen precies 40 jaar. Dit heugelijke feit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we op zaterdag 24 juni ons jubileum groots vieren met een toernooi, een receptie met (oud-)leden en een gratis buffet. Eerder ontvingen alle leden al deze speciale uitnodiging. Inschrijven kan simpel via deze link

JRT* / Open Jeugdtoernooi

Jeugdleden, opgelet. Er gaat iets heel speciaals gebeuren in de laatste week van de zomervakantie! Van 28 augustus t/m 2 september organiseert de Jeugdcommissie in samenwerking met Drive ITT  'Het Coolste JRT* & Open Jeugd Toernooi van 2017'Ben je tussen de 10 en 14 jaar en wil jij punten verzamelen voor de Nederlandse Jeugdranglijst? Schrijf je dan in voor het JRT* toernooi! Ben je tussen de 8 en 17 jaar, speel je groen of geel, meld je dan aan voor het Open Jeugd Toernooi! Er zijn verschillende leeftijdscategorieen, je kunt enkel en/of dubbel spelen. Speel jij in rood of oranje? Meld je dan aan voor het Coolste Rood/Oranje toernooitje, dat wordt gehouden op woensdag 30 augustus. Meer informatie vind je op onze website.

Open Toernooi: Inschrijven

Ook deze zomer zal de TC een Open Toernooi organiseren. Van 31 juli tot en met 6 augustus. Mooi weer gegarandeerd! Inschrijven kan voor een habbekrats en in verschillende categorieën en speelsterktes. Denk je dat je het te druk hebt? Laat ons je verhinderingen weten en dan plannen we je wedstrijden in overleg in. No excuses! Meld je nu HIER aan. Voor vragen kan je uiteraard terecht bij tc@strandvliet.nl.

Voorjaarscompetitie: Kampioenen

Ennnn...het is weer voorbij. De voorjaarscompetitie zit er weer op voor alle 21 competitieteams. Uiteindelijk werden er 4 teams kampioen. De twee vrijdag herenteams waren ongenaakbaar en voegen nog maar eens een kampioenschap aan hun collectie toe. Het zaterdag gemengd team van Michelle wist na een aantal jaar eindelijk promotie af te dwingen. Tenslotte wisten de jonge meiden van het meisjes t/m 17 team knap met hun oudere concurrenten af te rekenen. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Najaarscompetitie: Inschrijvingen

Voor velen smaakt de voorjaarscompetitie naar meer. Dit hebben we ook gemerkt bij de inschrijvingen voor de najaarscompetitie: de TC heeft maar liefst 12 teams mogen aanmelden. Eén team op de vrijdag, vijf op de zaterdag en zes op de zondag. We zullen de teamindelingen binnenkort bekendmaken op de speciale najaarscompetitie pagina op onze site.

Column: Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat. Wil je in één klap op de hoogte zijn van wat er speelt, dan is dit vaste prik.

Even voorstellen: Nieuwe Leden

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we 11 nieuwe leden mogen begroeten: Paul, Lindy, Delano, Henk, Raoul, Marjolein, Frederic, Folkert, Vincent, Bastiaan en Joa. Welkom bij de club!
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2017 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.