Copy
Bekijk de schema's voor de KNLTB Najaarscompetitie

Nieuwsbrief

September 2017

Beste tennisvrienden,
Het feit dat we het in deze nieuwsbrief gaan hebben over Sandor's winterlessen, wintertennis en de najaarscompetitie, geeft het eigenlijk al aan: het seizoen schiet al aardig op. Toch staan er nog heel wat activiteiten op de rol. Bijvoorbeeld de eerste editie van ons eigen JRT jeugdtoernooi. In deze nieuwsbrief lichten we ons programma voor de nazomer verder toe.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Schemas Open Jeugdtoernooi

Van maandag 28 augustus t/m zaterdag 2 september organiseert de Jeugdcommissie in samenwerking met Drive ITT 'Het Coolste JRT* & Open Jeugd Toernooi van 2017'. De speelschema's staan nu online op onze speciale toernooipagina. Er zal gedurende de week op grote delen van de dag op veel banen worden gespeeld. Wil je zelf een balletje slaan, lees dan HIER meer over baanbeschikbaarheid.  

Sandor's Winterlessen

Onze trouwe trainer Sandor is al druk bezig met het inplannen van de winterlessen. In 18 lessen van 50 minuten leert hij je de fijne kneepjes van het vak. Het maakt niet uit of je net begint of al jaren speelt: Sandor past de training precies op jouw wensen aan. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 september via het inschrijfformulier op onze website. Daar vind je ook meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven. Vragen kunnen aan Sandor worden gesteld via trainer@strandvliet.nl.

Uitwisselingstoernooi TVDZ

Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat Strandvliet en Tennisvereniging Diemen Zuid elkaars vereniging bezoeken tijdens de twee jaarlijkse uitwisselingstoernooien. Op zondag 10 september zullen onze vrienden van TVDZ, net als vorig jaar, onze vereniging bezoeken. Het toernooi begint rond 10:30 uur en duurt tot ca. 15:00 uur. Deelname is gratis en Strandvliet zal voor hapjes en een lekkere lunch zorgen. Een intekenlijst hangt in de kantine.
 

KNLTB Najaarscompetitie

Over drie weken begint voor 12 teams de KNLTB Najaarscompetitie. Alle informatie over de najaarscompetitie staat op onze website. De teamindelingen stonden al een tijdje op onze speciale najaarscompetitie pagina, nu zijn ook de schema's en programma's bekendgemaakt door de KNLTB. Klik op een teamnaam om te zien tegen wie en wanneer jouw team moet spelen. De eerste speelronde is in het weekend van 15-17 september en er wordt daarna op 7 aaneengesloten weekenden gespeeld.

Wintertennis

We willen uiteraard dat iedereen zoveel mogelijk blijft tennissen. Ook in de wintermaanden. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer wintertennis. Het werkt als volgt: elke zaterdagavond tennissen we van 18:00 tot 21:00 op de binnenbanen naast Strandvliet. Deelnemers spelen minimaal om de week een dubbel van een uur. Inschrijven kan tot 16 september via een kort mailtje naar tc@strandvliet.nl.

Bestuur: Column

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat.

Bestuur: Vertrek Huub Teunen

Huub Teunen, het boegbeeld van onze kantine, zal aan het eind van het lopende seizoen stoppen met zijn werkzaamheden als voorzitter van de barcommissie. We hoeven jullie niet uit te leggen dat het schier onmogelijk is om Huub te vervangen. We nodigen jullie uit om mee te denken over de toekomstige invulling van de kantine. Uiteraard komen we later op deze kwestie terug.

Bestuur: Mededelingen

Vanuit het bestuur een paar korte mededelingen: 1) Op vrijdag 14 september speelt Endemol een bedrijfstoernooi van 16.00 tot 19.30 uur. Baanbeschikbaarheid is dan beperkt. 2) Een opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (per post of mail) te worden doorgegeven aan de ledenadministratie binnen een maand na het (officiele) einde van het seizoen, dat wil zeggen vóór 1 november 2017. Na 1 november wordt het lidmaatschap automatisch met een seizoen verlengd.

Terugblik: Lustrumfeest

Op 22 juli ging een aantal familieleden en kinderen de baan op om met en tegen elkaar te tennissen. De Jeugdcommissie organiseerde dit toernooitje omdat tijdens de evaluatie van de World Tour bleek dat ouders vaak niet op de hoogte zijn van de spelregels. Onder de bezielende leiding van toernooileider Bryan Kertowidjojo konden de ouders zelf ervaren hoe het is om te tennissen. 'Erg leuk, maar ik wist niet dat tennis zo moeilijk was'. Mission accomplished! Een aantal foto's zijn terug te zien op onze foto pagina.

Even Voorstellen: Nieuwe Leden

In de maand augustus hebben we  4 nieuwe leden mogen inschrijven: Mick Thung, Stan Reestman, Hung Nguyen en Ajay Meischke. Allemaal van harte welkom bij de club!
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2017 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.