Copy
Lees hier het laatste Strandvliet nieuws

Nieuwsbrief

April 2016 (editie 2)

Beste Duncan,
De eerste paar weken van het seizoen zijn altijd gezellig druk. Iedereen ontwaakt uit de tennis winterslaap en een deel van de leden wilt zich in korte tijd in vorm spelen voor de voorjaarscompetitie. Juist omdat april een drukke periode is sturen we je deze maand niet 1 maar 2 nieuwsbrieven. We willen je namelijk kort informeren over de competitie en de verwachte drukte op de banen. Ook vragen we jouw hulp: we komen tijdens de competitie namelijk handen tekort in de kantine. Een extra kantinedienst zou ons uit de brand helpen.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

TC: Voorjaarscompetitie van start

De competitie is vorige week van start gegaan. En hoe! Een grote meerderheid van de Strandvliet teams wist een overtuigende overwinning uit het vuur te slepen. Chapeau! De uitslagen zijn terug te vinden op de voorjaarscompetitie pagina van onze website. Pim schreef een korte sfeerimpressie van het eerste competitieweekend.

Bestuur: Topdrukte op de banen

De competitieweekenden zoeken de grenzen van ons sportpark op. In korte tijd worden er tientallen wedstrijden gespeeld. Het streven van de TC is om altijd een recreatiebaan vrij te houden. In hoge uitzonderingsgevallen kan het echter zo zijn dat we tijdelijk alle zes de banen nodig hebben. Zaterdag 16 en zondag 17 april is zo'n weekend. Dan zijn er 6 competitieteams die samen 36 wedstrijden moeten spelen. Helaas werken de weersvoorspellingen ook niet echt mee. Vrij spelen kan dan waarschijnlijk pas vanaf 18:00 uur. We willen benadrukken dat dit een uitzondering is en dat we verder altijd rekening houden met een recreatiebaan. Wel raden we iedereen aan om vooraf even naar de kantine te bellen om te kijken of er een baan vrij is.

Barcommissie: Hulp gezocht!

We zijn nog naarstig op zoek naar vrijwilligers die een (extra) bardienst willen draaien tijdens één van de weekenden van de voorjaarscompetitie. Een goede barbezetting is dan onmisbaar. Bovendien zijn het de leukste bardiensten van het jaar. Extra diensten invullen kan via de bardienstplanner en wordt onwijs gewaardeerd. Alvast bedankt!

Racketavond

Voor de gelouterde leden van Strandvliet een begrip, voor de nieuwe leden een unieke gelegenheid om medeleden te ontmoeten. Elke maandagavond vanaf 18.00 tot 22.30 uur is er een racketavond. Er wordt op alle banen gespeeld en na korte tijd wordt er doorgewisseld. Zo leert u veel nieuwe mensen kennen en komt u tegen verschillende speelsterktes te spelen.

Terugblik: Open Dag

We trapten het seizoen officieel af op zaterdag 2 april met onze Open Dag. Sandor, Jasper en Youri gaven een aantal clinics en iedereen kon weer zijn of haar eerste stappen op het gravel zetten. Pim schreef ook over deze dag een kort verslag.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2016 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.