Copy

We mogen weer tennissen

Vanaf maandag 11 mei

 

WE MOGEN WEER TENNISSEN

Beste tennisvrienden,​
 
We hebben erg goed nieuws! Vanaf aanstaande maandag kunnen we allemaal weer komen tennissen bij Strandvliet! Dit kan natuurlijk nog niet helemaal zoals we gewend waren, dus lees deze nieuwsbrief goed door.
 
Het is alleen toegestaan om naar de club te komen als je les hebt of als je van tevoren digitaal een baan hebt afgehangen. Instructies over het afhangen kan je lezen via deze link. Volwassenen van 19 jaar of ouder mogen alleen een baan reserveren voor 1 op 1 vrij spelen

Op het hele sportpark is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Dit geldt dus op de tennisbanen en bij het betreden van het park. Kom maximaal 5 minuten van tevoren en ga na het tennissen direct naar huis. Uiteraard gelden ook op het park de bekende hygiëneregels, zoals handen wassen en niezen in de elleboog. Heb je verkoudheidsklachten of heb je koorts? Blijf dan thuis! 
 
De kleedkamers blijven gesloten en dit betekent dat er niet gedoucht kan worden. Helaas zal ook de kantine gesloten blijven tot (vooralsnog) 1 september. De toiletten zijn wel open. Bij de tennismuur wordt met maximaal twee personen tot en met 12 jaar gespeeld of door maximaal 1 persoon van boven de 13 jaar. Omdat er geen wedstrijden plaats mogen vinden, is het nog niet mogelijk tennistoernooien te organiseren. Zodra er een wijziging komt in de regelgeving zullen wij de leden weer infomeren. Ook de Toss gaat voorlopig helaas nog niet door.
 
Op onze website staan alle regels uitgebreid beschreven. Verder zijn veelgestelde vragen ook alvast beantwoord door de KNLTB en te vinden via deze link.

We hopen dat iedereen zich aan de maatregelen houdt en dat men elkaar er ook op aanspreekt. Wees er van bewust dat de handhavers fikse boetes kunnen uitdelen van €390,- per persoon en de handhavers zullen streng controleren. Maar wij zijn natuurlijk vooral heel blij dat we weer lekker kunnen gaan tennissen
 
Groeten van het bestuur
Copyright © 2020 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp