Copy
Schrijf je nu in voor het Senior Plus Toernooi

Nieuwsbrief

Mei 2016

Beste Duncan,
Zo, de eerste tennismaand zit erop! En hoewel het weer nog niet altijd mee werkte, waren er toch al veel hoogtepunten te noteren. Zo deden deze maand maar liefst 139 leden, jong en oud, mee aan een van de competitievormen; dit jaar voor het eerst ook bij de Tenniskids World Tour. Verder kunnen we in deze nieuwsbrief twee nieuwe activiteiten introduceren, die zich meer richten op de recreatieve speler.
Met vriendelijke groet, het bestuur.

Bestuur: Column Pim

Nieuw in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als nieuw bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat. 

TC: De voorjaarscompetitie tot nu toe

De voorjaarscompetitie is alweer bijna op de helft. Na 3 speelrondes weten de meeste teams wel waar ze aan toe zijn: wordt het een gevecht tegen degradatie of een strijd om het kampioenschap? We zetten de prestaties van alle teams (kort) voor je op een rijtje. In de volgende nieuwsbrief de zondagteams, in deze editie de dinsdag, vrijdag en zaterdagteams.

Inschrijven: Najaarscompetitie 2016

Vind je 7 competitie speelrondes maar aan de karige kant? Dan hebben we goed nieuws voor je. De inschrijvingen voor de KNLTB Najaarscompetitie zijn namelijk weer geopend. Deze competitie vindt plaats in de maanden september, oktober en november. Inschrijven kan tot en met zondag 29 mei, als team of als individu, door een mail te sturen naar tc@strandvliet.nl. Geef in je mail aan met wie je wilt gaan spelen en in wat voor soort competitie. Het complete aanbod vind je HIER.

Inschrijven: Senior Plus Toernooi

Strandvliet organiseert op 30 juni haar eerste Senior Plus Toernooi. Dit dubbeltoernooi (non-rating) is vooral bedoeld voor de recreatieve speler, maar ook de prestatie gerichte speler is uiteraard meer dan welkom. De inschrijfkosten bedragen €10 en zijn inclusief een heerlijke lunch. De inschrijving staat open voor 50-plussers voor de categorieën 6, 7, 8 en 9 in de damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Meld je direct aan!

Jeugd: Dinsdag Tennis Fun!

Strandvliet introduceert een nieuwe activiteit voor de jeugdleden! Vanaf 3 mei zijn alle junioren elke dinsdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur van harte welkom om mee te doen aan Tennis Fun. Dit programma bestaat uit activiteiten en oefeningen die je op een leuke manier helpen om nog beter te tennissen. Meer informatie is te vinden op onze site.

Jeugd: Amsterdam Straattennis Cup

Tijdens het Pinksterweekend (13 t/m 16 mei) komen de grootste talenten uit verschillende sporten samen tijdens de Amsterdam NextGen Games. Ook jij kan meedoen! Op vrijdag 13 mei wordt namelijk bij het Olympisch Stadion het Amsterdamse Straattennis Toernooi georganiseerd. De toegang is gratis en alle Strandvliet leden van tussen de 6 en 15 jaar zijn welkom. Wil jij meedoen aan deze superleuke activiteit? Laat je ouders of verzorgers dan vandaag het aanmeldformulier invullen op onze site.

Verhuur Tennishal Winter 2016/2017

Het winterseizoen 2015/2016 is nog maar net voorbij en toch vragen we al even je aandacht voor de volgende winter. Door ontwikkelingen elders zijn er namelijk veel aanvragen binnengekomen voor de periode oktober 2016 tot en met maart 2017. Om ieder zo snel mogelijk duidelijkheid te geven betreffende de komende winter, heeft de Stichting Strandvliet de inschrijving nu al geopend. Lees hier meer informatie over hoe je je kan verzekeren van de beste tijden.

Bestuur: Notulen ALV

Zaterdag 13 februari kwam een deel van de leden bijeen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (agenda). Hierin keken we terug op het afgelopen jaar en legde het bestuur haar plannen uit voor het nieuwe seizoen. De notulen zijn vanaf vandaag beschikbaar en te lezen op onze website via deze link.

Bestuur: Communicatie

We proberen alle leden van Strandvliet steeds beter en sneller te informeren over alles dat speelt rondom onze vereniging. Het continue verbeteren van onze website speelt hierbij een cruciale rol. Zo plaatsen we bijvoorbeeld regelmatig nieuwe foto's op de nieuwe fotopagina en is het veel makkelijker geworden om te zien wat voor activiteiten er binnenkort zijn. Uiteraard houden we ook de nieuwspagina zo actueel mogelijk.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2016 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.