Copy
Bekijk nu de schema's voor de KNLTB Najaarscompetitie

Nieuwsbrief

Augustus 2018

Beste tennisvrienden,
De vereniging rolt de afgelopen weken van het ene toernooi in het andere. Na een geslaagd Open Toernooi en een goed bezet Open Veteranentoernooi is het nu de beurt aan de jeugd. Maar ook na deze zomerdrukte is er nog genoeg te beleven op Strandvliet. In deze nieuwsbrief informeren we je graag over de laatste stand van zaken. 

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Open Jeugdtoernooi

Van maandag 27 augustus t/m zaterdag 1 september organiseert de Jeugdcommissie in samenwerking met Drive ITT 'Het Coolste JRT* & Open Jeugd Toernooi van 2018'. De speelschema's staan nu online op onze speciale toernooipagina. We hebben ruim 60 deelnemers, die hun wedstrijden in poules zullen afwerken. Dat betekent lekker veel wedstrijden spelen (gemiddeld 3). Naast de wedstrijden worden er extra activiteiten georganiseerd, zoals een tenniskamp en een bonte avond op vrijdag (incl. BBQ en loterij). Kortom, het wordt een hele leuk week met heel veel reuring op het park! 

Beperkte Baanbeschikbaarheid

De wedstrijden van het Open Jeugdtoernooi worden gespeeld van maandag 27 augustus tot en met zaterdag 1 september tussen 10:00 en 19:00 uur. Op grote delen van de dag wordt er op alle 6 de banen gespeeld. De baanbeschikbaarheid is dus zeer beperkt. Wil je zelf een balletje slaan, bel dan naar de kantine om te informeren naar de mogelijkheden.

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat.

KNLTB Najaarscompetitie

Over drie weken begint voor 15 Strandvliet teams de KNLTB Najaarscompetitie. Alle indelingen en programma's staan op de najaarscompetitie pagina van onze website. De eerste speelronde is in het weekend van 15-16 september. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met de TC via tc@strandvliet.nl.

World Tour Najaar

In het najaar gaat ook de World Tour weer verder. En Strandvliet doet natuurlijk ook mee, met 2 Oranje teams. Wil jij als World Tour deelnemer weten wanneer en waar je speelt? Bekijk dan de speciale World Tour pagina. Wij wensen alle teams heel veel succes en plezier de komende weken. Zet 'm op! PS: er spelen ook 2 Groene teams. De Groene teams vallen onder de 'normale' najaarscompetitie

Uitwisselingstoernooi TVDZ

Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat Strandvliet en Tennisvereniging Diemen Zuid elkaars vereniging bezoeken tijdens de twee jaarlijkse uitwisselingstoernooien. Op zondag 10 juni bezochten wij TVDZ. En op zondag 2 september zullen onze vrienden van TVDZ, net als vorig jaar, onze vereniging bezoeken. Het toernooi begint rond 11 uur. Deelname is gratis en Strandvliet zal voor hapjes en een lekkere lunch zorgen. Inschrijven kan via de intekenlijst in de kantine of via een mailtje naar penningmeester@strandvliet.nl.

Inschrijven: Winterlessen Sandor

Onze trainer Sandor is al druk bezig met het inplannen van de winterlessen. Het maakt niet uit of je net begint of al jaren speelt: Sandor past de training precies op jouw wensen aan. Inschrijven kan tot uiterlijk 18 september via het inschrijfformulier dat vanaf maandag op onze tennisles pagina staat. Daar vind je vanaf maandag ook meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven.  

Vrijwilligers gezocht

Strandvliet is op zoek naar vrijwilligers. Nu veel leden hun 3 bardiensten hebben gedraaid ontstaat er een steeds kleinere groep mensen die de nog openstaande bardiensten kunnen invullen. We zijn daarom naarstig op zoek naar vrijwilligers die een (extra) bardienst willen draaien. Extra diensten invullen kan via de bardienstplanner en wordt onwijs gewaardeerd. Daarnaast zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden voor het nieuwe seizoen. Ben je geinteresseerd om ons leuke team te versterken? Neem dan contact op met één van de bestuursleden.

Terugblik: Open Veteranentoernooi

Na een onderbreking van een jaar, organiseerde Strandvliet dit jaar weer een Open Veteranentoernooi. De week werd vrijdag 17 augustus feestelijk afgesloten met een loterij en een borrel. Gelukkig hebben we de foto's nog.

Terugblik: Juli & Augustus

Naast het Open Veteranentoernooi waren er in de maanden juli en augustus nog veel meer activiteiten. Op de foto pagina van onze website blikken we met fotoverslagen onder andere terug op het Open Toernooi en het Junior/Senior toernooi.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2018 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.