Copy
Bekijk het programma van de KNLTB Voorjaarscompetitie

Nieuwsbrief

Maart 2019

Beste tennisvrienden,
Strandvliet wordt volgende week - op 8 maart - 42 jaar. Hoera! Er is wat ons betreft geen betere manier om dit te vieren dan door snel weer te gaan tennissen. Gelukkig ontwaken de banen langzaam uit hun jaarlijkse winterslaap. Ook het bestuur is volop bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen: de Voorjaarscompetitie en de World Tour staan immers alweer voor de deur. In deze nieuwsbrief vertellen we verder over de contributie-inning en hoe je je kan inschrijven voor tennislessen.
Met vriendelijke groet, het bestuur.

Opening Seizoen (30 maart)

We trappen het nieuwe seizoen af op zaterdag 30 maart. Mits het weer het toelaat natuurlijk. Gedurende de dag is iedereen welkom om alvast warm te draaien voor de competitie of om gewoon een balletje te slaan op het nieuwe gravel. Ook kunnen de aanvoerders van de competitieteams hun blikken ballen ophalen. Een uitgebreid programma volgt snel op onze website.

Contributie-inning & kantinediensten

Op donderdag 28 februari zijn de contributiefacturen verstuurd naar alle leden van Strandvliet. Alle informatie over de contributie-inning vind je hier. Daarnaast moeten alle senior leden een aantal kantinediensten draaien: leden vanaf 18 jaar verzorgen 3 diensten en parttime leden 2. Vanaf maandag 4 maart kunnen bardiensten online ingepland worden via de de nieuwe bardienstplanner van de KNLTB. Meer informatie over (het invullen van) de bardiensten vind je hier.

Spelerspas ophalen

Onze ledenadministrateur heeft jouw ledenpas ontvangen van de KNLTB. Op de nieuwe ledenpas staat  geen speelsterkte of jaartal meer. Vanaf dit jaar geldt dan ook niet de ledenpas, maar het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als legitimatie bij deelname aan competities en toernooien. Je hebt de pas nog wel nodig om banen af te hangen bij Strandvliet. De nieuwe passen worden voorafgaand aan het nieuwe seizoen uitgedeeld aan alle Strandvliet leden. Voorwaarde is dat de contributie is betaald en de bardiensten zijn ingevuld. Meer informatie over de uitgifte van de passen vind je hier.

Programma Voorjaarscompetitie!

Goed nieuws! De indeling van de KNLTB Voorjaarscompetitie staat online. Je kan de indeling bekijken in de nieuwe MijnKNLTB omgeving. Natuurlijk zijn alle teamindelingen en programma's ook gewoon te vinden via onze eigen voorjaarscompetitie pagina. De TC neemt na het weekend contact op met de aanvoerders om de laatste voorbereidingen te treffen. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen via tc@strandvliet.nl.

Zomer Tennislessen

Sandor is druk bezig om de inschrijvingen voor zijn zomerlessen af te ronden. Inschrijven kan nog tot uiterlijk 15 maart via het inschrijfformulier op onze website. Sandor deelt de lesgroepen in naar eigen inzicht, maar houdt hierbij uiteraard zoveel mogelijk rekening met jouw speelniveau en wensen. Eén les duurt 50 minuten en er zijn 16 lesweken. Bekijk de tennisles pagina op onze site voor meer informatie. Vragen kunnen aan Sandor worden gesteld via trainer@strandvliet.nl.

Jeugd tennislessen

Ook voor de jeugdleden biedt Sandor verschillende lesvormen aan. De inschrijvingen voor de jeugdlessen starten op 1 maart via de jeugdpagina van onze website. Daar vind je ook meer informatie over de lespakketten.

Nieuwe sponsor: Decathlon

Strandvliet heeft zaterdag 9 februari een contract gesloten met de nieuwe hoofdsponsor Decathlon. Decathlon is al sinds 2015 sponsor van onze vereniging en de afgelopen 3 jaar hebben we een bijzonder goede relatie opgebouwd. Met de nieuwe samenwerking wordt Decathlon ook gelijk hoofdsponsor van het Open Toernooi van Strandvliet, dat in augustus weer plaats gaat vinden en onder de naam 'Strandvliet Decathlon Open' door het leven zal gaan. Daarnaast stappen we over op de nieuwe tennisballen van Decathlon, de Artengo TB930.

Bestuur: Notulen ALV

Zaterdag 9 februari kwam een deel van de leden bijeen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (agenda). Hierin werd terug gekeken op het afgelopen jaar en legde het bestuur de plannen uit voor het nieuwe seizoen. Belangrijkste punt op de agenda was het financieel verslag van penningmeester Ed van Lingen, die mooie zwarte cijfers kon overleggen. De notulen zijn vanaf vandaag beschikbaar en te lezen op onze website via deze link.

Bestuur: Even voorstellen

Op de Algemene Ledenvergadering van 9 februari is het nieuwe bestuur van Strandvliet benoemd. De nieuwe bestuursleden zijn Janneke van der Valk, Bryan Kertowidjojo, Huub Teunen, Clyde Willems en Duncan Waardenburg.

Bestuur: Mededeling

Achter de schermen zijn we druk bezig om onze accommodatie klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Een kleine greep uit de maatregelen: 1) er is een nieuw en beter koffieapparaat, 2) er komt een nieuw en sneller pinautomaat met automatische kassaverbinding, 3) de twee boilers zijn vervangen met nieuwe exemplaren en 4) het AED apparaat is gecontroleerd en goed bevonden.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2019 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.