Copy

Strandvliet

Nieuwsbrief Mei

Beste Tennisvrienden,

De eerste maand van het zomerseizoen is voorbij gevlogen en het is mooi om te zien dat iedereen weer fanatiek aan het tennissen is. Hieronder vinden jullie de nieuwtjes en aankomende activiteiten.
 

Wintertennis

Op zaterdag 28 maart heeft de afsluiting van het wintertennis plaatsgevonden. Dit is gedaan door middel van een gezellige spelletjes avond waar mooie prijzen te winnen waren.
Er is dit winterseizoen door een groep fanatieke Strandvliet leden iedere week van 19:00 tot 21:00 uur op de zaterdagavond getennist. Daarna werden de mooiste rally’s natuurlijk nabesproken in de kantine. Ook aankomend seizoen wil de club deze activiteit weer voortzetten. Leden die hun input willen geven over de opzet van deze tennisavonden kunnen terecht bij tc@strandvliet.nl


Competitie

De competitie is in volle gang en de Strandvliet teams verkopen hun huid weer ouderwets duur. Het kan spoken op het heilige gravel van ons aller Strandvliet en de tegenstanders komen dan ook met trillende knietjes naar ons park.
Echter, merken de tegenstanders ook dat er naast goede weerstand ook veel gezelligheid is op ons park. De nodige drankjes worden dan ook weer gedaan en menig competitieschotel weggewerkt onder het goedkeurend oog van onze trouwe vrijwilligers Huub en Emilio van de barcommissie. Ook zijn wij erg blij met de bijdrage van Sylvia die ondanks de drukte alles schoonhoudt. We zijn met z'n allen dus weer goed bezig op Strandvliet. Ook de komende weekenden is iedereen van harte uitgenodigd om onze spelers te komen aanmoedigen.

Deze nu al succesvolle competitie verdient natuurlijk een mooi einde en daarom zal op zaterdag 6 juni een feestelijke borrel georganiseerd worden. Iedereen is welkom vanaf 16:00 uur.


Open toernooien

Wij willen jullie graag ook wijzen op de open toernooien die Strandvliet dit jaar organiseert. Er wordt afgetrapt met het Open Jeugdtoernooi in de eerste week van juli. Daarop volgend is meteen het Open Toernooi. Als laatste is er een open veteranen toernooi.
Open Jeugdtoernooi: 6 juli – 12 juli
Open Toernooi: 13 juli – 19 juli
Open Veteranentoernooi: 10 augustus – 16 augustus
De inschrijving start binnenkort en we hopen dat jullie allemaal meedoen om de eer van Strandvliet hoog te houden.


Kantinediensten

Er is dringend behoefte aan leden die extra kantinediensten willen draaien en dan het liefst op vrijwillige basis !!!!!
Als dit u wat lijkt kunt u gewoon onder JIBA de voor u gunstige tijden uitzoeken en invullen. Het lid met de meeste vrijwillige kantinediensten  krijgt aan het einde van het seizoen een mooie prijs.
Bent u beschikbaar om op afroep betaalde kantinediensten te draaien meld dit dan even via de mail bar@strandvliet.nl. Indien nodig wordt u dan gebeld.


Huishoudelijke mededelingen

Baanonderhoud

We hebben op dit moment prachtige banen liggen. Alle leden moeten zich er terdege van bewust zijn dat goed slepen na afloop van een partijtje tennis bijdraagt aan het goed blijven van de banen. Vooral na de laatste avondpartijen dient er extra goed gesleept te worden. Graag zo ruim mogelijk buiten de lijnen (het liefst tot aan de kanten) slepen. Er wordt namelijk s’ nachts om ca. 01.00 uur langdurig gesproeid. Hoe gladder de banen dan zijn des te beter het vocht er in kan trekken en des te minder hobbels de volgende dag weggewerkt hoeven te worden.
LET HIER ALSTUBLIEFT ALLEMAAL GOED OP!

Klusweekeinde

Zoals u allemaal wel gemerkt zult hebben is de oude terrasafscheiding verwijderd. Dat ouwe zooitje was niet meer van deze tijd.
In het Pinksterweekeinde willen wij een nieuwe “schutting” maken met losse palen en schuttinghout. Wij zoeken hiervoor enkele enthousiaste (handige) leden die hierbij kunnen assisteren en beschikken over het hiervoor benodigde materieel. Te denken valt aan: schroefboormachines, palenboor, cirkelzaag of scherpe handzaag, boormachine, waterpas en al wat nodig kan zijn.
We willen zaterdag 23 mei om een uur of 10.00 beginnen en dan kijken hoever we komen.
Graag aanmelden bij Huub Teunen (bar@strandvliet.nl ). 

Pin

Het is eindelijk zover, ook Strandvliet gaat met zijn tijd mee. Vanaf heden kan er gepind worden. In de kantine ligt een handleiding over het gebruik. 


 
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2015 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.