Copy
Vul hier je kantinediensten in

Nieuwsbrief

April 2017

Beste Duncan,
Stof je tennisracket maar alvast af: over twee dagen gaan de banen bij Strandvliet namelijk weer open. De afgelopen weken is er met man en macht gewerkt om de banen en de kantine klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. In deze nieuwsbrief informeren we je over onze voorbereidingen en kijken we vooruit naar de eerste tennisweken. We wensen iedereen alvast veel tennisplezier en hopelijk zien we jullie snel op één van onze mooie gravelbanen.
Met vriendelijke groet, het bestuur.

Seizoen kickoff (1 april)

We trappen het nieuwe seizoen officieel af op zaterdag 1 april. 's Ochtends is er van 10:00 tot 12:00 uur een clinic voor de jeugdleden en 's middags is iedereen welkom om alvast warm te draaien voor de competitie of om gewoon een balletje te slaan op het nieuwe gravel. Het bestuur zal de hele dag aanwezig zijn om de ledenpassen uit te delen. Ook kunnen de aanvoerders van de competitieteams de ballen en wedstrijddocumenten ophalen. De weersvoorspellingen zijn prima dus wees welkom.

Klusdag (31 maart)

Kom jij ons morgen - vrijdag 31 maart - helpen? Het team van onze groundsman Radjen Biseswar is de afgelopen weken druk bezig geweest met het prepareren van onze banen. Ook het bestuur zelf heeft niet stil gezeten. Er is nieuw terrasmeubilair en de bankjes op de banen zijn vernieuwd. Toch zijn er nog genoeg klusjes te klaren. Het terras wordt verder opgeknapt, de winddoeken worden opgehangen en de nieuwe picknicktafels moeten worden gemonteerd. We zouden het erg waarderen als jij ons daarbij komt helpen op vrijdag 31 maart vanaf 10:00 uur.

Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat. Wil je in één klap op de hoogte zijn van wat er speelt, dan is dit vaste prik.

Contributie + kantinedienst = spelerspas

Om ook na 1 april te kunnen tennissen heb je een spelerspas nodig. Hiermee hang je banen af en schrijf je je in voor toernooien en competities. Zodra aan de contributieplicht is voldaan en je bardiensten zijn ingevuld, zorgen wij ervoor dat je pas in de kantine komt te liggen. De eerste mogelijkheid om hem op te halen is op 1 april. Daarna bewaren we je pas achter de bar en kan je zelf een geschikt moment kiezen om hem op te halen.

Voorjaarscompetitie (april - mei)

Over minder dan twee weken gaan de 118 competitiespelers verdeeld over 21 teams weer van start. De teamindelingen en programma's staan sinds 1 maart op de speciale competitiepagina van onze website. Uiterlijk vrijdag (31 maart) zullen de aanvoerders de banenschema's ontvangen van de TC. Deze komen ook op de site te staan. De aanvoerders kunnen tijdens de seizoen kickoff op 1 april de ballen en wedstrijdformulieren ophalen in de kantine. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen via tc@strandvliet.nl.

Racketavond (3 april)

Maandag 3 april gaat ook de racketavond weer van start. Voor de gelouterde leden van Strandvliet een begrip, voor de nieuwe leden een unieke gelegenheid om medeleden te ontmoeten. Elke maandagavond vanaf 18.00 tot 22.30 uur is er een racketavond. Er wordt op alle banen gespeeld en na korte tijd wordt er doorgewisseld. Zo leert u veel nieuwe mensen kennen en komt u tegen verschillende speelsterktes te spelen.

Wintertennis

Afgelopen week vond voorlopig alweer de laatste editie van wintertennis plaats. Maar liefst 35 mensen speelden de afgelopen 24 zaterdagen tussen 18:00 en 21:00 wisselende dubbels. Zaterdag sloten we het binnenseizoen af met hapjes en drankjes. Volgend jaar komt de TC uiteraard weer terug met wintertennis.

Mededelingen

Vanuit het bestuur een paar korte mededelingen: 1) In hoge uitzonderingsgevallen kan het de komende periode zo zijn dat we wegens competitiedrukte tijdelijk alle zes de banen nodig hebben. Mocht dit zo zijn, dan communiceren wij dit vooraf via de nieuwsbrief. Zondag 2 april is zo'n dag: dan hebben we tussen 09:00 en 14:00 zes banen nodig voor de Tenniskids World Tour. We willen benadrukken dat dit een uitzondering is en dat we in principe altijd rekening houden met een recreatiebaan. 2) Het is vanaf dit seizoen niet toegestaan om met scooters en brommers met draaiende motor het park op te rijden. 3) We hebben aan de heer Biseswar verzocht een extra fietsenrek te plaatsen achter baan 1. Parkeer dus voortaan je fiets in de daarvoor bestemde rekken.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2017 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.