Copy
Bekijk de teamindelingen voor de KNLTB Voorjaarscompetitie

Nieuwsbrief

Januari 2019

Beste tennisvrienden,
De allereerste nieuwsbrief van 2019 is een feit! Strandvliet ontwaakt langzaam uit haar jaarlijkse winterslaap en het bestuur is al druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. In deze nieuwsbrief vind je onder meer informatie over de teamindeling van de voorjaarscompetitie, de tennislessen van Sandor en het overheerlijke nieuwe koffieapparaat in de kantine. 
Met vriendelijke groet, het bestuur.

Algemene Ledenvergadering

Op zaterdag 9 februari van 13:00 tot 15:00 is de Algemene Ledenvergadering van Strandvliet. Hierin kijken we terug op het afgelopen jaar en leggen we het fundament voor het aankomend seizoen. De agenda voor de ALV en het verslag van de vorige ALV kan je ter voorbereiding alvast rustig doorlezen. 

Indelingen Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie blijft ook in 2019 onverminderd populair bij Strandvliet. Maar liefst 124 competitiespelers hebben zich ingeschreven verdeeld over 21 teams: 1 op vrijdag, 8 op zaterdag en 12 op zondag (incl. Groene en Oranje competitie). De teamindelingen staan al een tijdje op de speciale competitiepagina van onze website. Het programma wordt pas begin maart bekendgemaakt door de KNLTB. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen via tc@strandvliet.nl.

Inschrijven Zomerlessen

Wij zijn niet de enigen die het vizier alweer strak op het nieuwe seizoen heeft staan. Sandor heeft namelijk de inschrijvingen voor zijn zomerlessen geopend. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 maart via het inschrijfformulier op onze website. Sandor deelt de lesgroepen in naar eigen inzicht, maar houdt hierbij uiteraard zoveel mogelijk rekening met jouw speelniveau en wensen. Eén les duurt 50 minuten en er zijn 16 lesweken. Alle informatie staat op onze website. Overige vragen kunnen aan Sandor worden gesteld via trainer@strandvliet.nl.

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat. Wil je in één klap op de hoogte zijn van wat er speelt, dan is dit verplichte kost.

Heerlijke Koffie bij Strandvliet

Goed nieuws voor alle koffie liefhebbers: de kantine van Strandvliet serveert sinds kort heerlijke verse bonenkoffie. Het nieuwe koffieapparaat van Van Duijnen is afgelopen week geïnstalleerd en biedt - naast de verbeterde smaak - nog meer voordelen. Het apparaaat is namelijk verbonden met het kassasysteem waardoor hij makkelijker te bedienen is en we verspilling tegen kunnen gaan.

Nieuwe KNLTB Ledenpas

Vanaf 2019 introduceert de KNLTB de meerjaren ledenpas. Deze nieuwe ledenpas gaat langer dan één jaar mee en toont daarom ook geen jaartal meer. Een andere opvallende aanpassing is het ontbreken van de speelsterkte. In 2019 geldt dan ook niet de ledenpas, maar het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als legitimatie bij deelname aan competities en toernooien. Strandvliet leden kunnen met de meerjaren ledenpas uiteraard probleemloos afhangen op het digitale afhangbord in de kantine.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2019 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.