Copy
Schrijf je nu in voor zomerlessen van Sandor

Nieuwsbrief

Februari 2016

Beste leden,
We zijn in de eerste maand van het nieuwe jaar druk bezig geweest met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Hier willen we in onze nieuwsbrief graag wat meer over vertellen. In deze overvolle editie vind je onder meer informatie over de ALV, de tennislessen van Sandor en onze eerste deelname aan het nieuwe KNLTB programma TennisKids. Ook willen we jullie graag informeren over onze nieuwe manier van contributie-inning en een nieuw kassasysteem.
Met vriendelijke groet, het bestuur.

Algemene Ledenvergadering

Februari is traditiegetrouw de maand van de Algemene Ledenvergadering. Ook dit jaar zijn alle leden van Strandvliet weer van harte uitgenodigd om mee terug te blikken en vooruit te kijken. De ALV zal plaatsvinden op zaterdag 13 februari 2016 vanaf 13:00 uur in de kantine op ons sportpark. De agenda voor de ALV en het verslag van de vorige ALV kan je ter voorbereiding alvast rustig doorlezen.

Sandor's Zomerlessen

Wij zijn niet de enigen die het vizier alweer strak op het nieuwe seizoen heeft staan. Sandor heeft deze week namelijk de inschrijvingen voor zijn zomerlessen geopend. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 maart 2016 via het inschrijfformulier op onze website. Sandor deelt de lesgroepen in naar eigen inzicht, maar houdt hierbij uiteraard zoveel mogelijk rekening met jouw speelniveau en wensen. Eén les duurt 50 minuten en er zijn 16 lesweken. Vragen kunnen aan Sandor worden gesteld via trainer@strandvliet.nl.

Scheidsrechters (m/v) Gezocht

Binnenkort gaat de Tennis Kids World Tour van start en Strandvliet doet voor het eerst mee. Het animo is groot: vanaf maart spelen 23 van onze jongste leden op de woensdag- en vrijdagmiddag  in de rode, oranje en groene categorie. Ouders en kids ontvangen deze week nadere info over indeling en tijden. Deze worden ook geplaatst op onze speciale TennisKids pagina. Lijkt het je leuk om mee te helpen tijdens één van de wedstrijddagen? Meld je dan aan als scheidsrechter! Het gaat om assisteren bij de jongste jeugd op de vrijdagmiddag, vanaf 16.00u. Je kunt je aanmelden via jeugdcommissie@strandvliet.nl.

Voorjaarscompetitie Indeling

Er hebben zich dit jaar wederom een recordaantal teams opgegeven voor de voorjaarscompetitie: maar liefst 10 teams op zaterdag, 11 teams op zondag, 1 op dinsdag en 1 op vrijdag. We zullen de teamindelingen later deze week publiceren op onze speciale competitiepagina. De schema's en programma's worden begin maart bekend gemaakt door de KNLTB. Alle competitiespelers krijgen hier tegen die tijd bericht over.

Nieuw Kassasysteem

Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. Eén van deze slagen betreft het kassasysteem in de kantine. We hebben momenteel een nieuw kassasysteem op proef die overzichtelijker en vriendelijker in gebruik is. Dit maakt jouw kantinediensten makkelijker en zorgt voor meer overzicht bij de barcommissie en penningmeester. Wordt vervolgd.

ClubCollect

In het verleden kostte het vaak enorm veel moeite om alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren. Daarom zal vanaf komend jaar de inning worden uitbesteed aan ClubCollect. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club vele voordelen op. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om in meerdere termijnen te betalen. Handig voor jou, meer overzicht en minder werk voor ons. Meer informatie vind je in het uitgebreide artikel op onze site.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2016 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.