Copy
Schrijf je in voor het Strandvliet Open Toernooi

Nieuwsbrief

Open Toernooi 2017

Beste tennisvrienden,
Meer dan 160 tennissers hebben zich ingeschreven voor het Strandvliet Open Toernooi, dat deze week zal plaatsvinden op ons park. Gedurende het toernooi zullen er vaak veel banen bezet zijn. Zo gaat bijvoorbeeld de maandagavond racketavond eenmalig niet door. In deze nieuwsbrief informeren we je graag over de toernooischema's en de mogelijkheden tot vrij spelen.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Loting & Schema's

De speelschema's zijn op onze speciale toernooipagina te vinden. Hier kan je per dag zien hoeveel wedstrijd er worden gespeeld en wie er spelen. Ook kan je daar de uitslagen bijhouden.

Racketavond & Vrij Spelen

Vanaf maandag 31 juli tot en met zondag 6 augustus zal er elke avond tussen 17:30 en 23:00 uur worden gespeeld op 6 banen. Ook in het finaleweekend, zaterdag 5 en zondag 6 augustus, verwachten we 's ochtends en 's middags veel partijen. Wil je tijdens het toernooi een balletje slaan? Bel dan vooraf altijd even naar de kantine om bij de wedstrijdleiding te informeren over de baanbeschikbaarheid. De racketavond van maandag 31 juli gaat niet door. 

Organisatie & Contact

Het Open Toernooi wordt georganiseerd door de Technische Commissie. Gedurende het toernooi zullen er altijd tenminste 2 mensen van de commissie aanwezig zijn op het sportpark. Ook zijn we via mail te bereiken (tc@strandvliet.nl) of via 06-41719911 (Duncan) en 06-31750769 (Wouter). 

Overige Toernooien

Naast het Open Toernooi organiseert Strandvliet nog twee andere grote toernooien: een Open Veteranentoernooi en een Open Jeugdtoernooi. Eerder deze maand stuurden we jullie een speciale nieuwsbrief over de toernooien, met daarin alle informatie. Uiteraard hopen we dat jullie massaal meedoen (en winnen!).
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2017 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.