Copy
Schrijf je in voor de zomerlessen van Sandor

Nieuwsbrief

Januari 2020

Beste tennisvrienden,
De allereerste nieuwsbrief van 2020 is een feit! Strandvliet ontwaakt langzaam uit haar jaarlijkse winterslaap en het bestuur is al druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. In deze nieuwsbrief vind je onder meer informatie over de  ALV, de nieuwjaarsreceptie, de teamindeling van de voorjaarscompetitie en de tennislessen van Sandor.
Met vriendelijke groet, het bestuur.

Algemene Ledenvergadering (11/01)

Morgen, op zaterdag 11 januari vanaf 13:00 uur, is de Algemene Ledenvergadering van Strandvliet. Hier kijken we terug op het afgelopen jaar en praten we jullie bij over de plannen van het bestuur en de toekomst van de club. Eerder ontvingen jullie al deze uitnodiging. De agenda voor de ALV is in te zien via deze link en de notulen van de vorige ALV vind je hier. Het financieel verslag ligt voor aanvang van de vergadering ter plekke voor je klaar.

Inschrijvingen zomerlessen geopend

De inschrijvingen voor de zomerlessen van Sandor zijn vanaf 1 januari 2020 weer geopend. Inschrijven kan tot en met 8 maart via het inschrijfformulier op onze website. Inschrijven voor de jeugdlessen gaat via dit inschrijfformulier. De zomerlessen van Sandor zijn alleen voor leden van Strandvliet. 

Indelingen Voorjaarscompetitie 2020

De voorjaarscompetitie blijft ook in 2020 onverminderd populair bij Strandvliet. Maar liefst 124 competitiespelers hebben zich ingeschreven verdeeld over 22 teams: 2 op vrijdag, 8 op zaterdag en 13 op zondag (incl. Groene en Oranje competitie). De teamindelingen staan vanaf volgende week op de competitiepagina van onze website. Het programma wordt pas begin maart bekendgemaakt door de KNLTB. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen via tc@strandvliet.nl.

Activiteiten Strandvliet 2020

Volgend jaar wordt een mooi jaar bij Strandvliet. Naast de activiteiten die je van ons gewend bent, organiseren we in 2020 ook een aantal nieuwe toernooien en zijn er 4 wedstrijden van het Europees Kampioenschap voetbal bij ons in de achtertuin. Meer informatie over de activiteiten vind je op onze website. De hele (concept) activiteitenkalender vind je hier
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2020 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
instellingen bewerken • doorsturen naar een vriend 
Wil je deze mails niet meer ontvangen, schrijf je dan hier uit.