Copy
Bekijk hier alle aankomende activiteiten

Nieuwsbrief

Mei 2016 (editie 2)

Beste Duncan,
Nu de voorjaarscompetitie ten einde loopt is het tijd om vooruit te blikken op de activiteiten die komen gaan. Zo wordt er de komende twee weken niet alleen getennist, maar zijn er ook optredens bij Strandvliet. Mis deze niet! Samen met het hopelijk mooie weer en de steeds langer wordende dagen gaan we van juni een spectactulaire tennismaand maken.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

28/05 & 04/06: Competitiefeesten

Het bestuur en de technische commissie willen de voorjaarscompetitie graag feestelijk afsluiten en organiseren daarom 2 leuke activiteiten. Zaterdag 28 mei is er na de wedstrijden een optreden van volkszanger Patrick Zwierski op het terras bij Strandvliet. Een week later, op zaterdag 4 juni vanaf 17:00 uur, is er een afsluitende competitieborrel met gratis hapjes in de vorm van salades en soepen. Alle leden zijn voor beide evenementen van harte uitgenodigd. 

11/06: Langste Avondtoernooi

Zaterdagavond 11 juni organiseert Strandvliet het Langste Avondtoernooi. En het wordt niet zomaar een toernooi. We combineren het namelijk met een 'clubhuisconcert' van Dorine Wiersma, een cabaretière die in 2009 de Annie M.G.Schmidt prijs ontving en bekend is door haar ijzersterke liedteksten en dito gitaarspel. Rond dat optreden organiseert een groepje vrijwilligers een dubbeltoernooi waar maximaal 48 personen aan mee kunnen doen. Het toernooi heeft Frankrijk als thema en kost een schamele €5. Meer informatie is te vinden op onze website. Inschrijven kan via de intekenlijst in de kantine of via een mail naar voorzitter@strandvliet.nl.

12/06: Uitwisselingstoernooi TVDZ

Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat Strandvliet en Tennisvereniging Diemen Zuid elkaars vereniging bezoeken tijdens de twee jaarlijkse uitwisselingstoernooien. Op zondag 12 juni gaat Strandvliet op bezoek bij TVDZ. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi waar gezelligheid op de eerste plaats staat. De eerste wedstrijden beginnen om 11 uur, deelname is gratis en TVDZ zal voor hapjes en een lekkere lunch zorgen. Inschrijven kan via de intekenlijst in de kantine of door een mailtje te sturen naar penningmeester@strandvliet.nl.

Inschrijven Najaarscompetitie

De inschrijvingen voor de KNLTB Najaarscompetitie zijn nog een kleine week geopend. De najaarscompetitie vindt plaats in de maanden september en oktober en is een mooie gelegenheid om na de voorjaarscompetitie nog flink wat wedstrijden te spelen. Inschrijven kan tot en met zondag 29 mei, als team of als individu, door een mail te sturen naar tc@strandvliet.nl. Geef in je mail aan met wie je wilt gaan spelen en in wat voor soort competitie. Het complete aanbod vind je HIER.

Open Toernooien: Save the Dates

Ook dit seizoen zullen we weer drie open toernooien organiseren. We beginnen van 25 t/m 31 juli met het Open Jeugdtoernooi (JRT), gaan dan gelijk door met het Open Toernooi van 1 t/m 7 augustus en eindigen de serie met het Open Veteranentoernooi van 15 t/m 19 augustus. De inschrijvingen voor de toernooien starten deze week! Houd de toernooipagina's dus goed in de gaten.

Overleg met Gemeente Amsterdam!

Bestuursleden van (Stichting) Strandvliet en ambtenaren van de gemeente Amsterdam kwamen donderdag 19 mei bijeen om de laatste ontwikkelingen rond De Nieuwe Kern te bespreken. De Nieuwe Kern is het plan van de gemeentes Amsterdam en Ouder-Amstel om op de grond rondom Strandvliet duizenden nieuwe huizen te gaan bouwen. Onze voorzitter Pim praat je in dit verslag helemaal bij.

Jeugd: Dinsdag Tennis Fun!

Strandvliet introduceert een nieuwe activiteit voor de jeugdleden! Alle junioren zijn elke dinsdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur van harte welkom om mee te doen aan Tennis Fun. Dit programma bestaat uit activiteiten en oefeningen die je op een leuke manier helpen om nog beter te tennissen. Meer informatie is te vinden op onze site.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2016 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.