Copy
Schrijf je nu in voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2019

Nieuwsbrief

November 2018

Beste tennisvrienden,
De herfst zorgt voor prachtige kleuren, maar ook voor regen en kou. Helaas is het zomerseizoen daarmee echt tot een einde gekomen. Maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen lopen al. Zo kan je je tot 16 december inschrijven voor de voorjaarscompetitie en is het al mogelijk om je nieuwe speelsterkte te bekijken. Ook nodigen we je graag uit voor de ALV en de nieuwjaarsreceptie. Wij hebben nu al zin in het nieuwe seizoen.
Met vriendelijke groet, het bestuur.

Inschrijven Voorjaarscompetitie

Fanatieke tennissers opgelet: de inschrijvingen voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2019 zijn geopend. De voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen (zie speelschema) en kent een rijk aanbod aan competitievormen. Inschrijven kan tot 16 december als team of als individu door het inschrijfformulier in te vullen. De inschrijvingen voor de jeugdcompetitie (voormalig World Tour) starten binnenkort.

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat.

Einde Gravelseizoen

Het gravelseizoen is definitief voorbij. Na het weekend van 3 november zijn de netten verwijderd van de banen 4, 5 en 6. Dat zijn ook de banen waar in de herfst de meeste bladeren op vallen. Een week later zijn ook de andere drie banen ontmanteld. Deze bleven een week langer open in verband met inhaalwedstrijden van de najaarscompetitie. Vanaf 1 april 2019 zijn de banen weer bespeelbaar.

ALV

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om jullie ook alvast uit te nodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 9 februari van 13:00 tot 15:00 uur in de kantine van Strandvliet. Tijdens de ALV blikken we terug op het afgelopen jaar en leggen we het fundament voor het aankomend seizoen. Na afloop bieden wij de aanwezige leden graag een drankje aan. Uiteraard ontvangen jullie later nog een officiële uitnodiging van ons.

Nieuwjaarsreceptie

Terug van weggeweest: de nieuwjaarsreceptie. We willen van 2019 een fantastisch jaar maken voor Strandvliet. Daarom nodigen we alle leden van harte uit om met ons feestelijk het nieuwe jaar in te luiden. De nieuwjaarsreceptie zal plaatsvinden in de kantine op zondag 13 januari vanaf 15:00 uur.

Kantine in 2019

De kantine van Strandvliet wordt in het nieuwe seizoen beheerd door Strandvliet leden Huub en Emmy Teunen. Het bestuur is Johnny Queijssen enorm dankbaar voor de tijd en moeite die hij het afgelopen seizoen in de club heeft geïnvesteerd. Zonder de aanwezigheid van Johnny was het vaak niet mogelijk om de kantine open te houden. Tijdens de ALV van 9 februari zal het bestuur dieper ingaan op de nieuwe plannen.

Speelsterktes Bekend

Jaarlijks wordt in november de balans opgemaakt en worden de speelsterktes voor het nieuwe jaar vastgesteld. Jouw speelsterkte voor 2019 is bekend! Je kan deze nieuwe speelsterkte (enkel & dubbel) terugvinden in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. De nieuwe speelsterkte is pas vanaf 1 januari 2019 zichtbaar in de KNLTB ClubApp.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2018 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.