Copy
Klik hier om je in te schrijven voor de clubkampioenschappen!

Strandvliet

Nieuwsbrief September

Het einde van het zomerseizoen nadert met rasse schreden, maar gelukkig is er de komende maand nog genoeg te beleven op Strandvliet. Zo zullen zowel de clubkampioenschappen als de najaarscompetitie binnenkort plaatsvinden. Ook blikken we in deze nieuwsbrief terug op een aantal geslaagde evenementen. En zoals altijd: groeten van het bestuur!

Clubkampioenschappen (22-28 september)

Over ruim een week beginnen de clubkampioenschappen. In de speciale editie van de nieuwsbrief vind je alle informatie over dit leuke evenement. Inschrijven kan tot en met dinsdag 16 september via Toernooiklapper of via de inschrijfformulieren in de kantine. 

Najaarscompetitie (september-oktober)

Vanaf dit weekend zullen vier seniorenteams van Strandvliet, twee op vrijdagavond en twee op zaterdagmiddag, het zeven weken lang opnemen tegen onze streekgenoten. Wil jij als speler of volger op de hoogte blijven van het programma en de uitslagen, kijk dan op de website van Strandvliet voor de laatste informatie.

Junioren Tennisochtend (14 september)

Het zal jullie niet ontgaan zijn: dit weekend spelen de beste tennissers van Nederland op een steenworp afstand van Strandvliet om de Davis Cup. Scholen in Amsterdam besteedden afgelopen week extra aandacht aan tennis. Om kinderen zoveel mogelijk kennis te laten maken met deze mooie sport gooien wij van Strandvliet ook onze deuren open. Zondag 14 september is iedereen vanaf 09:30 welkom om (uiteraard gratis) een balletje te komen slaan. Neem dus gerust je broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen mee. Wij zorgen in ieder geval voor rackets, eten en drinken, en zon.

Terugblik: Jeugdtennis

Strandvliet heeft zich de afgelopen weken op meerdere podia gepresenteerd aan Zuidoost en de jeugd in Zuidoost. Zo stonden we bij de Dag van 1000 Culturen en hebben we schooltennisdagen georganiseerd op de nabijgelegen scholen OSB en SGR. Dit versterkt onze band met de buurt en geeft jongeren de kans om met tennis in aanraking te komen. Wie weet komen we ze later weer tegen als lid van Strandvliet.

Terugblik: TVDZ Toernooi (7 september)

Op zondag 7 september waren de leden van Tennisvereniging Diemen Zuid (TVDZ) weer te gast op Strandvliet voor het tweejaarlijkse uitwisselingstoernooi. De weergoden zijn dit evenement altijd bijzonder goed gezind en de banen waren dan ook, net als tijdens ons laatste bezoek aan TVDZ in juni, zonovergoten. Leden van beide verenigingen hebben zich heerlijk vermaakt en veel gelachen. Een uitgebreid verslag met foto's is hier te vinden.

Terugblik: Endemol Toernooi (4 september)

Het viel de laatste tijd al op: werknemers van Endemol die tot laat in de avond koortsachtig aan het oefenen waren. Een onmiskenbaar teken dat het jaarlijks terugkerende Endemol Tennistoernooi weer plaats zou gaan vinden. En donderdag 4 september was het dan zover: ongeveer 40 werknemers namen het op ons zonovergoten sportpark voor de derde keer tegen elkaar op. Vrijwilligers van Strandvliet hebben hun best gedaan om de avond zo goed mogelijk te laten verlopen en we hebben de indruk dat onze bezoekers tevreden waren. Een uitgebreid verslag lees je hier terug.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2014 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.