Copy

Zaterdag 24 juni

Herinnering
Uitnodiging: Lustrum Strandvliet

Klik hier om je aan te melden

Beste leden,

Zaterdag 24 juni viert Strandvliet haar 40 jarig jubileum met o.a. een lustrumtoernooi, receptie en een gratis buffet. Op het moment dat we deze extra nieuwsbrief schrijven, staat de teller van het digitale inschrijfformulier op 55, op een ledenbestand van 300. Dat is mooi, maar kan beter. Graag nodigen we jou (en je partner) nogmaals uit.

Het bestuur en lustrumcomité heeft er van alles aan gedaan om het 40 jarig bestaan van onze club niet onopgemerkt voorbij te laten gaan (zie vorige nieuwsbrief). Oud (bestuurs) leden zijn zo veel mogelijk benaderd. Dit geldt ook voor gemeentelijke ambtenaren die iets met de club van doen hebben, plaatselijke politici en bestuursleden van naburige verenigingen. Er zijn attracties gehuurd en er is live muziek. Er is extra drank ingeslagen en de kampioensschalen zijn gekocht. Het Rad van Fortuin is gesmeerd. (Heeft u nog een mooie prijs?)

Patrick en Sandor staan klaar om met een aantal van hun oudere leerlingen onze jongste jeugd weer eens op een andere manier van tennis te laten genieten. Maar ook hier geldt: schrijf je digitaal in voor de clinic.

Inschrijven

Het is voor de organisatie HEEL BELANGRIJK te weten hoeveel personen deelnemen aan de verschillende activiteiten (clinic, toernooi, buffet). Schrijf je daarom uiterlijk zondag 18 juni voor 24:00 in voor:

  • Het lustrumtoernooi en / of gratis buffet op zaterdag 24 juni. Meld je, ook als je niet meedoet aan het toernooi, wel digitaal aan voor het buffet! Geef dan ook aan als je gezellig je partner of vriend(in) meeneemt. Sta je niet op deelnemerslijst, dan is dat voor jou en voor ons heel vervelend, maar dan is er niet meer op jouw mee-eten gerekend.
  • De jeugdclinic van Patrick en Sandor. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 24 juni van 10:00 tot 12:00 uur. 

We hopen jullie “allemaal” te zien!

Copyright © 2017 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp