Copy

Zaterdag 24 juni

Uitnodiging: Lustrumfeest

Klik hier om je aan te melden

Programma

Zaterdag 24 juni vieren we ons 40 jarig jubileum met o.a. een lustrumtoernooi, receptie en een gratis buffet. Wij hopen dat jij daar bij bent. Wat staat er verder op het programma?

11.30-13.30  Jeugdclinic 

Patrick en wellicht ook Sandor zullen samen met hun tennistalenten een clinic verzorgen voor onze jeugd. Dat belooft weer een spektakel te worden.

14.00-16.00: Finales Lustrumtoernooi

Ja, een toernooi! We zijn tenslotte een tennisclub. Iedereen kan meedoen aan het lustrumtoernooi. En geen lange partijen of wachttijden, want de wedstrijden worden op tijd gespeeld. De voorrondes zijn van woensdag tot en met vrijdag en de finales vinden plaats tijdens de lustrumdag. Inschrijvingen worden ingedeeld op basis van speelsterkte.

16.15: Prijsuitreiking / "Rad van Fortuin”

Het rad van fortuin zal gepresenteerd worden door Johan Laan. We hebben al leuke prijzen van onze sponsors, maar misschien kan jij ook nog iets schenken? Heb je een leuke prijs in de aanbieding, laat deze dan achter bij de bar.

17.00-19.00: Receptie

Onder het genot van een hapje en drankje worden herinneringen opgehaald met oud (bestuurs) leden. Ook worden gasten uitgenodigd van de gemeente en andere mensen die belangrijk zijn (geweest) voor onze club. Tijdens deze receptie is er “ive muziek door het James Unlimited trio, waar ook ons lid Michiel Dhondt in meespeelt. Alleen daarom al zou je moeten komen. Ook zijn er “oud Hollandse spelletjes” gehuurd, zodat niemand zich hoeft te vervelen.

19.00-21.00: Lopend buffet

Stichting Strandvliet biedt een gratis lopend buffet aan, mede mogelijk gemaakt door Marius, Huub en Emmy. Uiteraard moeten zij wel weten hoeveel mensen er ongeveer komen eten. Het is dus van belang dat u zich aanmeldt via onderstaande knop.

Een feest is pas een feest als er gezellig veel mensen zijn. Het bestuur en het lustrumcomité hebben er alles aan gedaan, om het 40 jarig jubileum niet zo maar voorbij te laten gaan. Laten we er met z`n allen een leuke dag van maken. Heb je een vraag of een suggestie, stuur dan een mail naar lustrum@strandvliet.nl.
Klik hier om je aan te melden
Copyright © 2017 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp