Copy
Kom zondag 4 januari naar de Strandvliet nieuwjaarsborrel! 

Strandvliet

Uitnodiging:
Nieuwjaarsreceptie

Terwijl iedereen zich van het ene naar het andere kerstdiner sleept willen wij alle leden van Strandvliet alvast een voorspoedig nieuwjaar wensen. Samen kunnen wij terugblikken op een productief jaar waarin wij belangrijke stappen hebben gezet. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van al onze leden en vrijwilligers. Om het nieuwe jaar net zo goed te beginnen organiseren we zondag 4 januari vanaf 15:00 uur een nieuwjaarsborrel. We hopen jullie daar massaal te kunnen begroeten. Zoals altijd: groeten van het bestuur!
Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Hapjes en Drankjes

Waan je voor even weer midden in het zomerseizoen: een volle kantine en drank die rijkelijk vloeit. Ook zullen we met hapjes rondlopen. Het is 's winters logischerwijs rustig op de club, maar daar zal zondag 4 januari niks van te merken zijn.

Nieuwe Website

Ook zal het voltallige bestuur aanwezig zijn om gezamenlijk een blik te werpen op alle positieve ontwikkelingen van het afgelopen jaar en het komende jaar. Zo hebben we de afgelopen maand hard gewerkt aan een nieuwe Strandvliet website. Deze zal tijdens de nieuwjaarsborrel voor het eerst in gebruik worden genomen.

Algemene Ledenvergadering

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om jullie ook alvast uit te nodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op woensdag 11 februari in de kantine van Strandvliet. Wij hopen veel leden op deze belangrijke vergadering te kunnen begroeten. Na afloop bieden wij de aanwezige leden graag een drankje aan.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2014 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.