Copy
Schrijf je nu in voor de KNLTB Najaarscompetitie

Nieuwsbrief

Mei / Juni 2018

Beste tennisvrienden
Maar liefst 139 leden, jong en oud, deden de afgelopen weken mee aan één van de competitievormen. Het zorgde voor gezellige drukte op de banen. Met het einde van de voorjaarscompetitie in zicht, kijken we in deze nieuwsbrief alvast vooruit naar alles wat komen gaat. Zo hebben we een nieuwe website gelanceerd en staan er veel activiteiten op de planning.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Inschrijven: Uitwisselingstoernooi TVDZ

Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat Strandvliet en Tennisvereniging Diemen Zuid elkaars vereniging bezoeken tijdens de twee jaarlijkse uitwisselingstoernooien. Op zondag 1o juni gaat Strandvliet op bezoek bij TVDZ. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi waar gezelligheid op de eerste plaats staat. De eerste wedstrijden beginnen om 11 uur, deelname is gratis en TVDZ zal voor hapjes en een lekkere lunch zorgen. Inschrijven kan via de intekenlijst in de kantine of door een mailtje te sturen naar penningmeester@strandvliet.nl.

Inschrijven: Langste Avondtoernooi

Zaterdagavond 23 juni organiseert Strandvliet het Langste Avondtoernooi. We zullen snel met meer informatie komen over de precieze invulling van deze avond. Uiteraard vind je deze informatie dan op onze website.

Inschrijven: Najaarscompetitie

De inschrijvingen voor de KNLTB Najaarscompetitie zijn geopend. Deze competitie vindt plaats in de maanden september en oktober. Inschrijven kan van 1 juni tot en met 30 juni, als team of als individu, door een mail te sturen naar tc@strandvliet.nl. Geef in je mail aan met wie je wilt spelen en in wat voor soort competitie. Het complete aanbod vind je HIER. De najaarseditie voor de World Tour en Groene Competitie loopt via de Jeugdcommissie. Jeugdleden worden hier binnenkort voor benaderd.

Inschrijven: Open Toernooien

Ook dit seizoen organiseren we weer drie open toernooien. We beginnen op 30 juli t/m 5 augustus met het Open Toernooi, gaan dan door met het Open Veteranentoernooi van 13 t/m 19 augustus en eindigen de serie met het Coolste JRT* & Open Jeugdtoernooi van 27 augustus t/m 2 september. De inschrijvingen voor de toernooien zijn gestart. Schrijf je dus nu in voor het Open Toernooi of het Open Veteranentoernooi. De inschrijvingen voor het Open Jeugdtoernooi openen binnenkort.

Jeugd: Ouder/Kind & Junior/Senior

De Jeugdcommissie is druk bezig met de voorbereidingen  van 2 leuke Strandvliet toernooien in juli: 8 juli vindt het ouder/kind toernooi plaats, de kans voor jeugdleden om met een ouder/verzorger/oma/broer of ander familielid leuke wedstrijden te spelen. En dan is er op 22 juli ook nog het junior/senior toernooi. De uitgelezen kans voor onze junioren en senioren om samen de baan op te gaan. Zo leren we elkaar als leden beter kennen en maken we er samen een leuke dag van. Dus jeugdleden, ouders en senioren: Save the dates, meer info volgt!

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat. Wil je in één klap op de hoogte zijn van wat er speelt, dan is dit vaste prik.

Bestuur: Nieuwe website

Een clubwebsite is veel meer dan een online visitekaartje. We hebben daarom de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuwe gepersonaliseerde website, die het uiterlijk en de professionaliteit van de vereniging verruimd. De komende maanden worden er meer functionaliteiten aan de website toegevoegd. Vanaf volgend seizoen kan je alle clubzaken regelen via de website en app.

Bestuur: Afhangbord

Sinds dit seizoen hebben we een nieuw fraai afhangbord, met heel veel extra mogelijkheden. Veel van die mogelijkheden worden nu al door veel leden gebruikt. Maar zodoende ontdekten we ook dat er zaken minder goed liepen. De bekende kinderziektes. We proberen het bord optimaal functionerend te krijgen. Tot die tijd schrappen we de mogelijkheid om op afstand een baan te reserveren. 

Bestuur: Mededelingen

Vanuit het bestuur een paar korte mededelingen: 1) Donderdag 31 mei organiseert Adidas een gezelligheidstoernooi op onze club. Tussen 16:30 en 18:30 uur zullen zij gebruik maken van al onze banen. Aansluitend is er een licht buffet voor ca. 50 mensen. 2) Op 20 juni organiseert Fox een bedrijfstoernooi op ons sportpark. Houd rekening met beperkte baanbeschikbaarheid tussen 17:00 en 20:00 uur.

Even voorstellen: nieuwe leden

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we de volgende nieuwe leden mogen begroeten: Nicole den Herder, Tom Bijl, Quinlan Cornelia, Aaliyah Cruden, Jayden Cruden, Christiaan Hoekstra, Daniël Hoekstra, Harriette Lesage, Emilie van Mens, Raiyan Rahman, Razin Rahman, Rasa Raoufi, Mila von Thun-Hohenstein, Ilse Riebandt, Jarno Riebandt, Lia Rook-Suer en Ginette Samson. Welkom bij de club!
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2018 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.