Copy

Zaterdag 23 juni

Uitnodiging:
Langste Avondtoernooi

Klik hier om je aan te melden

Programma

Donderdag 21 juni is officieel de langste dag van het noordelijk halfrond en de 172e dag van het jaar. Dit wilde uw bestuur niet zo maar voorbij laten gaan. Zodoende gaan we dit op zaterdag 23 juni vieren op Strandvliet met een gezellig dubbel avondtoernooi.

Opzet

We spelen bij een volledige (maximale) inschrijving op alle 6 de banen met 4 koppels per baan. Dus maximaal 48 deelnemers. Je mag je per koppel inschrijven, maar ook individueel. Dan zoeken wij een gezellige (tennis) partner voor je. Je speelt minimaal drie partijen van een half uur. Je kunt opgeven of je bij voorkeur wilt spelen in een gemengde poule, of juist het liefst in een dames- of heren dubbel. (Een keiharde garantie is dit niet.) Er wordt zoveel mogelijk gekeken naar gelijke speelsterkte.

Prijzen

Het toernooi begint om 19.30 uur en om ca. 23.00 uur is de prijsuitreiking. En het streven is, dat iedereen met een Amerikaans “rock and roll” prijsje huiswaarts keert. 

Thema: Rock and Roll

Het thema van deze avond is “Rock and Roll”. Dus zowel “rocken” op de baan als aan de bar. De muziek en aankleding van het geheel, zal hierop aangepast zijn. Na de vierde ronde is er een pauze. Er is dan een optreden van een geweldig enthousiaste “rock and roll” dansgroep: de Sonny Zichem dancers. (Maar dat is nu nog niet 100 % zeker).

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk op de gele lijst in de kantine, door het online formulier in te vullen, of door het sturen van een mailtje naar voorzitter@strandvliet.nl. De deelname aan dit toernooi is gratis. Maar om een beetje uit de kosten te komen, wordt er wel een korte loterij gehouden met op tennis gerichte prijzen. De inschrijving sluit op donderdagavond 21 juni om 0.00 uur (Of eerder als het maximale aantal van 48 deelnemers gehaald is)

We hopen op een gezellig en druk toernooi! Partners en vrienden en/of vriendinnen zijn natuurlijk ook van harte welkom! 
 
Groeten van het organisatiecomité
Klik hier om je aan te melden
Copyright © 2018 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp