Copy
Klik hier om je in te schrijven voor de clubkampioenschappen!

Strandvliet

Clubkampioenschappen 2014

Over precies 3 weken is het zover: dan gaan we strijden om de titels tijdens de 2014 clubkampioenschappen. Maandag 22 september tot en met zondag 28 september staat de club in het teken van deze interne machtsstrijd. Schrijf je nu dus in! Prijzen zijn te behalen in 5 onderdelen (heren enkel, dames enkel, heren dubbel, dames dubbel, en gemengd dubbel). Nieuw dit jaar is dat de jeugd tegelijk met de senioren ten strijde trekt. In deze speciale nieuwsbrief lichten we jullie in over de opzet van het toernooi. We hopen jullie allemaal tegen te komen op de banen. Groeten van de technische commissie!

Hoe?

Deelnemers hoeven zich dit jaar alleen aan te melden voor onderdelen (heren enkel, dames enkel, heren dubbel, dames dubbel, gemengd dubbel) en niet voor een categorie (speelsterkte of leeftijd). De aanmeldingen worden per onderdeel op 1 stapel gegooid. De rating van de aanmeldingen wordt gesorteerd van hoog naar laag en afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt deze stapel in meerdere groepen verdeeld, bijvoorbeeld een heren enkel A en heren enkel B. Uiteraard komen de jeugdleden wel in een aparte groep. In elk onderdeel wordt gewerkt met poules. Winnaars van poules spelen kruisfinales tegen elkaar. 

Wanneer?

Doordeweeks (22-26 september) zullen de wedstrijden vanaf 18:00 uur worden gespeeld. Een tweede en derde serie wedstrijden zal respectievelijk om 20:00 uur en 22:00 uur worden afgewerkt, waarbij wedstrijden om 22:00 zoveel mogelijk worden vermeden vanwege het late tijdstip. Uiteraard kan er altijd worden afgeweken van deze tijden, als dit maar in goed overleg gebeurt. En kan je een avondje niet? Geen probleem: iedereen kan twee verhinderingen opgeven. Zondag 28 september is de grote finaledag. Uiteraard volgt er na de finales een prijsuitreiking.

Inschrijven?

De inschrijvingen zijn inmiddels geopend en lopen tot zondag 14 september. Je kan je inschrijven door dit formulier in te vullen. De kosten zijn een schamele €5 per persoon per onderdeel. We hopen dat jullie je massaal opgeven en op die manier de leuke sfeer van tijdens het Open Toernooi kunnen overtreffen!

Vragen?

Met vragen kan je altijd terecht bij tc@strandvliet.nl of bel even naar 06-41719911.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2014 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.