Copy
Lees hier de column van Pim

Nieuwsbrief

September 2018

Beste tennisvrienden,
Het feit dat we het in deze nieuwsbrief gaan hebben over winterlessen, wintertennis en de najaarscompetitie, geeft het eigenlijk al aan: het gravelseizoen loopt bijna ten einde. Maar wees niet getreurd, want er is nog veel tennis te gaan bij Strandvliet.  

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Inschrijven: Winterlessen Sandor

Onze trainer Sandor legt momenteel de laatste hand aan de planning van zijn winterlessen. In 18 lessen van 50 minuten leert hij je de fijne kneepjes van het vak. Het maakt niet uit of je net begint of al jaren speelt: Sandor past de training precies op jouw wensen aan. Meer informatie voor senioren vind je hier. Meer informatie over de mogelijkheden voor junioren lees je hier

Extra (betaalde) kantinediensten

De najaarscompetitie is in volle gang. Het is daardoor gezellig druk op de zaterdag en zondag. Helaas is de barbezetting wat minder gevuld, met als resultaat dat teams soms zelf de bar moeten bemensen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en scheelt de club ook nog eens veel omzet. We zijn daarom dringend op zoek naar leden die extra diensten willen draaien (eventueel zelfs tegen betaling). Schrijf u in voor een dagdeel in een competitieweekend, bijvoorbeeld het weekend van 30 september of 7 oktober! Uiteraard kan je ook contact opnemen met 

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging, met dit keer ook een noodkreet voor meer hulp voor de kantine en commissies.

Inschrijven: Wintertennis

Het zomerseizoen is bijna ten einde, en daarmee start vanaf 1 oktober het winterseizoen weer in de hal. Ook dit jaar is er op zaterdagavond van 19.00 tot 21.00 de mogelijkheid om een dubbelpartij van een uur te spelen tegen wisselende tegenstanders (en met een wisselende partner). Wil je graag in de winterperiode blijven tennissen? Dan is dit het ideale moment! De kosten zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen, maar zullen liggen tussen de 65 en 85 euro voor het hele binnenseizoen. Geef je dus snel op door een mail te sturen naar yvdheij@hotmail.com.

Uitslagen Najaarscompetitie

Twee weken geleden begonnen 12 Strandvliet teams aan de KNLTB Najaarscompetitie. Wil jij zien hoe laat je waar moet spelen? Of wil je gewoon de verrichtingen volgen van de verschillende teams? Kijk dan op onze speciale najaarscompetitie pagina. Daar vind je o.a. alle teamindelingen en programma's.

Bestuur: Medelingen

Vanuit het bestuur een paar korte mededelingen: 1) Een opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (per post of mail) te worden doorgegeven aan de ledenadministratie. De deadline was 1 oktober, maar omdat er eerder geen officiële melding is geweest, hebben we deze verlengd naar 15 oktober. Na 15 oktober wordt het lidmaatschap automatisch met een seizoen verlengd.

Terugblik: Open Jeugdtoernooi

Het Open Jeugdtoernooi was een groot succes. Er waren veel deelnemers, het was uitstekend georganiseerd, en natuurlijke speelde het prachtige weer ook een grote rol. Nieuw dit jaar was dat er nu ook gekampeerd kon worden. Binnenkort vind je op onze foto pagina een mooie selectie van foto's.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2018 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.