Copy

Algemene Ledenvergadering Strandvliet

Zaterdag 9 februari 2019 - vanaf 13:00

 

UITNODIGING

Beste tennisvrienden,​

Hierbij nodigt het huidige bestuur van L.T.C. Strandvliet u van harte uit om op zaterdag 9 februari vanaf 13:00 uur de belangrijkste vergadering van uw vereniging te bezoeken. In deze vergadering zal o.a. het nieuwe bestuur worden gekozen.

Hier vindt u de agenda voor de ALV en het verslag van de vorige ALV. Het financieel verslag ligt voor aanvang van de vergadering ter plekke voor u klaar. Wilt u de financiële stukken eerder bekijken, stuur dan een mail naar penningmeester@strandvliet.nl.

Als u op voorhand al vragen heeft, dan verzoeken wij u deze vragen aan het bestuur te mailen via secretaris@strandvliet.nl. Ook tijdens de vergadering kunt u uw vraag schriftelijk indienen.

Het huidige bestuur heeft reeds een aantal leden verzocht in het nieuwe bestuur plaats te nemen. Zij zijn op voorspraak van het bestuur verkiesbaar. Mocht u ook in het bestuur willen plaats nemen, dan moet uw voordracht door minimaal tien leden worden gesteund (Artikel 11 lid 3) En dit alles moet schriftelijk voor aanvang van de vergadering aan het huidige bestuur kenbaar worden gemaakt.

We zien u graag op 9 februari 2019!

Met sportieve groet,

Joan Tol, Janneke van der Valk, Ed van Lingen, Duncan Waardenburg en Pim Scheick
Copyright © 2019 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp