Copy
Schrijf je in voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020

Nieuwsbrief

December 2019

Beste tennisvrienden,
Allereerst willen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen in goede gezondheid en met natuurlijk veel tennisplezier. In deze nieuwsbrief blikken we alvast vooruit op 2020. Zo kan je je tot 4 januari inschrijven voor de voorjaarscompetitie en is het al mogelijk om je nieuwe speelsterkte te bekijken. Ook nodigen we je graag uit voor de ALV en de nieuwjaarsreceptie. Wij hebben nu al zin in het nieuwe seizoen.
Met vriendelijke groet, het bestuur.

Inschrijven Voorjaarscompetitie 2020

Fanatieke tennissers opgelet: de inschrijvingen voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020 zijn geopend. De voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen (zie speelschema) en kent een rijk aanbod aan competitievormen. Inschrijven kan tot en met 4 januari als team of als individu door een mail te sturen naar tc@strandvliet.nl. Jeugdspelers krijgen apart bericht over de rood-oranje-groen competities.

Algemene Ledenvergadering (11/01)

Op zaterdag 11 januari vanaf 13:00 is de Algemene Ledenvergadering van Strandvliet. Hier kijken we terug op het afgelopen jaar en praten we jullie bij over de plannen van het bestuur en de toekomst van de club. Eerder ontvangen jullie al deze uitnodiging. Tijdens de ALV kun je ook verschillende wijnen proeven en je stem uitbrengen over welke wijnen we in het nieuwe tennisseizoen zullen gaan schenken. (ENGLISH TRANSLATION)

Nieuwjaarsreceptie (11/01)

Gelijk na de ALV - op zaterdagmiddag 11 januari dus - toasten we op het nieuwe (tennis)jaar bij de nieuwjaarsreceptie van Strandvliet. We nodigen alle leden van harte uit om met ons feestelijk het nieuwe jaar in te luiden. 

Activiteitenkalender 2020

Volgend jaar wordt een mooi jaar bij Strandvliet. Naast de activiteiten die je van ons gewend bent, organiseren we in 2020 ook een aantal nieuwe toernooien en zijn er 4 wedstrijden van het Europees Kampioenschap voetbal bij ons in de achtertuin. Meer informatie over de activiteiten vind je op onze website. De hele (concept) activiteitenkalender vind je hier

Speelsterkte bekend

Jaarlijks wordt in december de balans opgemaakt en worden de speelsterktes voor het nieuwe jaar vastgesteld. Jouw speelsterkte voor 2020 is bekend! Je kan deze nieuwe speelsterkte (enkel & dubbel) terugvinden in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. Op onze website lees je er meer over. De nieuwe speelsterkte is vanaf 1 januari 2020 zichtbaar in de KNLTB ClubApp.

Op zoek naar een team?

Misschien wil jij komend seizoen graag voorjaarscompetitie spelen, maar ken je (nog) niet voldoende mensen die een vergelijkbare speelsterkte hebben? Meld je aan als individu via tc@strandvliet.nl. Wij gaan jou dan indelen met mensen die net als jij op een bepaalde dag beschikbaar zijn en in een team competitie willen spelen. Meer informatie lees je op onze website. Dus, schrijf je in, laat je verrassen en speel!
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2019 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
instellingen bewerken • doorsturen naar een vriend 
Wil je deze mails niet meer ontvangen, schrijf je dan hier uit.