Copy
Klik hier om je in te schrijven voor het Open Toernooi!

Strandvliet

Nieuwsbrief Juni

Wat hebben we een mooie lente achter de rug. De zon was misschien wel  de meest geziene gast op Strandvliet in de maand mei. Op Huub na natuurlijk. En nu maar hopen dat het in de zomer net zo mooi weer wordt, want er staan weer een paar leuke evenementen op de rol.

Midzomernacht Toernooi

Zaterdag 21 juni verruimen we onze openingstijden en gaan we tot diep in de nacht tennissen. Ook zal de TC gedurende de avond spelletjes organiseren, worden er cocktails gemaakt en zal er voor muziek worden gezorgd. Iedereen is welkom vanaf 20:00 uur. Wanneer we weer naar huis gaan? Dat weet niemand. We hopen jullie in ieder geval allemaal te zien.

Inschrijven Open Toernooien

De inschrijvingen voor de open toernooien zijn inmiddels in volle gang. Schroom je niet om je in te schrijven: op alle niveaus en leeftijden zal er worden gestreden om de begeerde Strandvliet cup. We roepen alle leden op om zich aan te melden en deze beker binnen de club te houden. Inschrijven voor het open toernooi (12-20 juli) kan hier. Om je in te schrijven voor het open jeugdtoernooi (16-24 augustus) kan je hier terecht.

Hek op Slot

Het hek bij de parkeerplaats is sinds 5 juni definitief in werking gesteld door de gemeente. Dit betekent dat je vanaf nu alleen nog maar kan parkeren als je in bezit bent van een felbegeerde druppel. Heb je er 1 besteld maar nog niet ontvangen? Neem dan contact op met Huub. Voor overige vragen over het parkeren kan je terecht bij Michelle via secretaris@strandvliet.nl.

Competitie Afgelopen

Nu alle zeven speelrondes van de voorjaarscompetitie afgelopen zijn kunnen we de balans opmaken. Het vrijdagteam van John, Ed, Johnny, Eric en Raymon is met overmacht kampioen geworden. Maar liefst 26 van de 28 partijen werden in winst omgezet. Gefeliciteerd mannen! De dames op de dinsdag, onder leiding van Lucy, eindigden op een knappe gedeeld tweede plaats. Het zaterdag 1 team van Thomas Everaars wist zich op het nippertje te handhaven in de derde klasse. Leuk feitje: geen van de 12 competitieteams is op de laatste plaats geeindigd.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2014 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.