Copy
Bekijk hier alle aankomende activiteiten

Nieuwsbrief

Juni 2016

Beste Duncan,
Nu de zomer definitief haar intrede doet, is het ook tijd om afscheid te nemen van de voorjaarscompetitie. Gelukkig staan er de komende weken weer genoeg nieuwe activiteiten op het programma. Voor ieder wat wils! In deze nieuwsbrief praten we je graag even bij. 

Met vriendelijke groet, het bestuur.

11/06: Langste Avondtoernooi

Nog maar een paar nachtjes slapen! Zaterdagavond 11 juni is namelijk het Langste Avondtoernooi. Tijdens dit gezellige dubbeltoernooi zal cabaretière Dorine Wiersma een 'clubhuisconcert' geven. Zij ontving in 2009 de Annie M.G.Schmidt prijs en is bekend door haar ijzersterke liedteksten en dito gitaarspel. Het thema voor deze avond is Frankrijk. De hapjes en gedraaide muziek zullen dan ook een Frans tintje hebben. Inschrijven kan tot morgen via de intekenlijst in de kantine of via een mail naar voorzitter@strandvliet.nl. Meer informatie vind je uiteraard op onze website. À bientôt, j'espère!

12/06: Uitwisselingstoernooi

Een dag na het Langste Avondtoernooi dient de volgende activiteit zich alweer aan. Zondag 12 juni vertrekken we met een sterke delegatie naar onze bevriende tennisvereniging TVDZ voor het immer gemütliche uitwisselingstoernooi. De eerste wedstrijden beginnen om 11 uur en deelname is helemaal gratis. TVDZ zal voor hapjes en een lekkere lunch zorgen. Inschrijven kan via de intekenlijst in de kantine of via een kort mailtje naar penningmeester@strandvliet.nl.

30/06: Senior Plus Toernooi

Strandvliet organiseert op 30 juni haar eerste Senior Plus Toernooi. Dit dubbeltoernooi (non-rating) is vooral bedoeld voor de recreatieve speler, maar ook de prestatie gerichte speler is uiteraard meer dan welkom. De inschrijfkosten bedragen €10 en zijn inclusief een heerlijke lunch. De inschrijving staat open voor 50-plussers voor de categorieën 6, 7, 8 en 9 in de damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Meld je direct aan!

Voorjaarscompetitie: Kampioenen

Ennnn...het is weer voorbij. De voorjaarscompetitie zit er voor een recordaantal competitieteams weer op. Alle emoties passeerden de afgelopen weken de revue: van degradatiezorgen tot kampioensstress tot euforie. Uiteindelijk werden er 3 teams kampioen. Het Dames 1 team van Ginelle was oppermachtig in de 1e klasse en verloor de hele competitie maar 2 wedstrijden! Ook het Meisjes team van Annika trok na een spannende strijd aan het langste eind. Nog spannender was het slot van de competitie van het Gemengd 35+ team van Ed. Zij wisten in een directe confrontatie af te rekenen met de grote concurrent. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Najaarscompetitie: Indelingen

Voor velen smaakt de voorjaarscompetitie naar meer. Dit hebben we ook gemerkt bij de inschrijvingen voor de najaarscompetitie: de TC heeft maar liefst 16 teams mogen aanmelden. Drie teams op de vrijdag, vier op de zaterdag en negen op de zondag. Twee jaar geleden waren er maar 4 teams en vorig seizoen deden er 8 teams mee. De najaarscompetitie wordt dus steeds populairder. We zullen de teamindelingen binnenkort bekendmaken op de speciale najaarscompetitie pagina op onze site. 

Open Toernooien: Inschrijvingen Open!

Ook dit seizoen zullen we weer drie open toernooien organiseren. We beginnen van 25 t/m 31 juli met het Open Jeugdtoernooi, gaan dan gelijk door met het Open Toernooi van 1 t/m 7 augustus en eindigen de serie met het Open Veteranentoernooi van 15 t/m 19 augustus. De inschrijvingen voor de toernooien starten morgen via Toernooiklapper en onze site!

Bestuur: Column Pim

Nieuw in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als nieuw bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat. 

Jeugd: World Tour 2016 een groot succes!

27 van onze jeugdige tennis toppers zijn de afgelopen maanden in actie geweest tijdens de World Tour en Groene Competitie. En met succes! Het groene team bleef ongeslagen en is daardoor geëindigd als kampioen! De teams Rood en Oranje doen het ook erg goed. Zij zijn met twee speelrondes te gaan nog volop in de race. Gisteravond heeft de Jeugdcommissie met een groep ouders beide competities geëvalueerd. Zowel ouders als jeugdspelers zijn erg enthousiast. Besloten is dan ook dat we in het najaar wederom mee zullen doen met de World Tour en de Groene competitie. Wil je ook eens een World Tour dag meemaken? Vrijdag 10 juni speelt het rode team thuis om 16.00 uur. Supporters zijn van harte welkom!

Foto's: Competitiefeesten

Strandvliet sloot de competitie feestelijk af met twee leuke activiteiten: een optreden op zaterdag 28 mei en een afsluitende competitieborrel op 4 juni. Het werd een gezellige boel. Gelukkig hebben we de foto's nog.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2016 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.