Copy
Bekijk de schema's voor het Strandvliet Open Toernooi

Nieuwsbrief

Open Toernooi 2018

Beste tennisvrienden,
Meer dan 140 tennissers hebben zich ingeschreven voor het Strandvliet Open Toernooi, dat deze week zal plaatsvinden op ons park. Gedurende het toernooi zullen er vaak veel banen bezet zijn. In deze nieuwsbrief informeren we je graag over de toernooischema's en de mogelijkheden tot vrij spelen.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Schema's & Uitslagen

De speelschema's zijn op onze speciale toernooipagina te vinden. Hier kan je per dag zien hoeveel wedstrijd er worden gespeeld en wie er spelen. Ook kan je daar de uitslagen bijhouden.

Vrij Spelen

Vanaf maandag 30 juli tot en met vrijdag 3 augustus wordt er elke avond tussen 17:30 en 23:00 uur gespeeld op 6 banen. Ook in het finaleweekend, zaterdag 4 en zondag 5 augustus, verwachten we 's ochtends en 's middags veel partijen. Wil je tijdens het toernooi een balletje slaan? Bel dan vooraf altijd even naar de kantine om bij de wedstrijdleiding te informeren over de baanbeschikbaarheid.

BBQ op 3 augustus

Op vrijdag 3 augustus organiseert de Toernooicommissie een feest en BBQ. Alle deelnemers, alle leden en alle andere geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom.

Organisatie & Contact

Het Open Toernooi wordt georganiseerd door Jelco, Michelle, Marjolein en Duncan. Gedurende het toernooi zullen er altijd tenminste 2 mensen van de commissie aanwezig zijn om het toernooi in goede banen te leiden. Je kan ons bereiken via tc@strandvliet.nl of via 06-41719911.

Overige Toernooien

Naast het Open Toernooi organiseert Strandvliet nog twee andere grote toernooien: een Open Veteranentoernooi en een Open Jeugdtoernooi. Uiteraard hopen we dat jullie massaal meedoen.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2018 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.