Copy
Kom op zaterdag 11 februari naar de ALV

Nieuwsbrief

Januari 2017

Beste Duncan,
Het vriest dat het kraakt, maar in de hal wordt er door de fanatiekelingen driftig doorgetennist. Ook achter de schermen zijn we inmiddels druk bezig om van 2017 een succes te maken. Hier vertellen we je graag alles over tijdens onze Algemene Ledenvergadering op zaterdag 11 februari. In deze nieuwsbrief lichten we alvast een tipje van de sluier op. 
Met vriendelijke groet, het bestuur.

ALV (11 februari)

In tegenstelling tot wat we in de vorige nieuwsbrief vermeldden, zal de Algemene Ledenvergadering niet op 18 maar op 11 februari plaatsvinden van 12:00 tot 14:00 uur. Tijdens de ALV zullen we terugblikken op het afgelopen jaar en het fundament leggen voor het aankomend jubileumseizoen. Na afloop bieden wij de aanwezige leden graag een drankje aan. De agenda van de ALV volgt in een aparte uitnodiging.

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat.

Voorjaarscompetitie 2017

Ieder jaar verbazen we ons weer over het aantal competitieteams dat voortkomt uit zo'n 'bescheiden' ledenbestand. In 2017 maar liefst 21 teams: 1 op dinsdag, 2 op vrijdag, 9 op zaterdag en 9 op zondag. We streven ernaar om de teamindelingen deze week te publiceren op onze competitiepagina. Het programma wordt pas begin maart bekendgemaakt door de KNLTB. In de tussentijd kan iedereen met vragen altijd contact opnemen met de TC via tc@strandvliet.nl.

Tenniskids World Tour 2017

Ook de junioren laten zich van hun meest sportieve kant zien. In 2017 zullen namelijk maar liefst 39 tenniskids meedoen aan de World Tour, hét KNLTB programma voor kinderen tot 13 jaar. Op onze speciale World Tour pagina houden we je gedurende het seizoen op de hoogte van alle informatie. Zo vind je hier de teamindelingen en een korte uitleg over Tenniskids en het Rood-Oranje- Groen systeem. Het speelschema (wie speelt waar en tegen wie) wordt pas later bekend gemaakt. Heb je een vraag over Tenniskids? Stuur dan een mailtje naar Joan Tol van onze jeugdcommissie (jeugd@strandvliet.nl).

Wintertennis

Zoals gezegd zijn er een flink aantal leden die ondanks de kou hun tennis kilometers blijven maken. Je wilt in het voorjaar immers goed beslagen ten ijs komen. In onze zaterdagavond wintertenniscompetitie is er altijd ruimte voor extra spelers. We spelen dubbelpartijen van 18:00 tot 21:00 (niveau 6-8) met uiteraard een aansluitende borrel. Wil je een enkele keer invallen of vast meedoen? Het kan allebei. Stuur een kort mailtje naar tc@strandvliet.nl en we delen je in.

Mededelingen

1) De codes van het rolluik en de kantine zijn veranderd. Deze waren al een tijd hetzelfde en nodig aan vernieuwing toe. Sta je voor een dicht rolluik, neem dan contact op met een van de bestuursleden. 2) Voorzitter Pim Scheick hield tijdens de nieuwjaarsborrel op 8 januari een bedankspeech. Deze is in zijn column terug te lezen. 3) Tot ziens op de ALV op 11 februari van 12.00 tot 14.00 uur.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2017 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.