Copy
Schrijf je nu in voor de KNLTB Najaarscompetitie

Nieuwsbrief

Juni 2018

Beste tennisvrienden
Nu de zomer definitief haar intrede doet, is het ook tijd om afscheid te nemen van de voorjaarscompetitie. Gelukkig staan er de komende weken weer genoeg nieuwe activiteiten op het programma. Voor ieder wat wils! In deze nieuwsbrief praten we je graag even bij.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Inschrijven: Langste Avondtoernooi

Op zaterdag 23 juni organiseren wij het Langste Avondtoernooi. Eerder stuurden we daarover deze nieuwsbrief. Je kunt nu inschrijven voor dit gezellige dubbeltoernooi; er is plek voor 48 deelnemers. Meld je snel aan als je zin hebt in tennis, muziek en gezelligheid, waaronder een loterij. Inschrijven is mogelijk op de gele lijst in de kantine, door het online formulier in te vullen, of door het sturen van een mailtje naar voorzitter@strandvliet.nl.  We hopen op een gezellig en druk toernooi! Partners en vrienden en/of vriendinnen zijn natuurlijk ook van harte welkom! Deadline: 21 juni!

Inschrijven: Ouder/Kind Toernooi

Wegens groot succes op 8 juli in de herhaling! Jeugdleden: ga de baan op met een ouder, of een ander familielid en speel leuke wedstrijden! Uiteraard delen we in op het speelniveau van het kind. Geen familielid beschikbaar? Geen probleem: schrijf gewoon in, dan zoeken wij een partner. Onze trainers kunnen namelijk ook tennissen ;-)! Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is gratis. Aanmelden doe je met dit inschrijfformulier. Deadline: 29 juni!

Inschrijven: Junior/Senior Toernooi

LTC Strandvliet is een kleine vereniging. Met junioren en senioren die eigenlijk niet of nauwelijks met elkaar spelen en elkaar dus ook nauwelijks kennen. Daar gaan we iets aan doen! Tijdens het junior/senior toernooi op 22 juli speel je als junior/senior duo leuke wedstrijden. Ook hier delen we weer in op niveau. Dus junioren en senioren: doe mee met deze 'battle of the year' en schrijf snel in; het aantal plaatsen is beperkt. Je hoeft geen maatje te zoeken, dat regelt de toernooicommissie. Deelname is gratis. Aanmelden doe je met dit inschrijfformulier. Deadline: 15 juli! 

Inschrijven: Najaarscompetitie

De inschrijvingen voor de KNLTB Najaarscompetitie zijn geopend. Deze competitie vindt plaats in de maanden september en oktober. Inschrijven kan van 1 juni tot en met 30 juni, als team of als individu, door een mail te sturen naar tc@strandvliet.nl. Geef in je mail aan met wie je wilt spelen en in wat voor soort competitie. Het complete aanbod vind je HIER

Inschrijven: World Tour

Je kunt nu ook nog inschrijven voor de najaarscompetitie van de Tenniskids competitie (rood/oranje/groen)! Aanmelden doe je met dit inschrijfformulier. De teamindelingen en niveaus worden bepaald door de trainers, in overleg met de Jeugdcommissie. Deadline: 17 juni!

Inschrijven: Open Toernooien

Ook dit seizoen organiseren we weer drie open toernooien. We beginnen op 30 juli t/m 5 augustus met het Open Toernooi, gaan dan door met het Open Veteranentoernooi van 13 t/m 19 augustus en eindigen de serie met het Coolste JRT* & Open Jeugdtoernooi van 27 augustus t/m 2 september. De inschrijvingen voor de toernooien zijn gestart. Schrijf je dus nu in voor het Open Toernooi of het Open Veteranentoernooi. De inschrijvingen voor het Open Jeugdtoernooi openen binnenkort.

Bestuur: Column Pim

Nieuw in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als nieuw bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat.

Bestuur: Mededelingen

Vanuit het bestuur een paar korte mededelingen: 1) Op 20 juni organiseert Fox een bedrijfstoernooi op ons sportpark. Houd rekening met zeer beperkte baanbeschikbaarheid tussen 17:00 en 20:00 uur. 2) Op zondag 1 juli spelen er twee World Tour teams thuis. Hierdoor zijn er tussen 09:00 en 12:00 uur geen banen beschikbaar.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2018 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.