Copy
Klik hier om je in te schrijven voor de clubkampioenschappen!

Strandvliet

Clubkampioenschappen 2015

Van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september staat onze club weer in het teken van de clubkampioenschappen. Inschrijven is gratis en kan dit jaar in alle denkbare categorieen. Voor ieder lid van Strandvliet is er dus wel een geschikt onderdeel. Voor beginners en fanatiekelingen. Voor solisten en dubbelspecialisten. En voor junioren, senioren en veteranen. Inschrijven kan tot en met donderdag 28 augustus via de website en via formulieren in de kantine. We hopen dat iedereen dit jaar meedoet zodat we er een gezellige, leuke en sportieve week van kunnen maken. Groetjes van de TC en Jeugdcommissie!

Toernooiopzet?

Als deelnemer hoef je je alleen maar aan te melden voor een onderdeel. De ratings worden per onderdeel gesorteerd van hoog naar laag. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt een onderdeel in meerdere groepen verdeeld. Bijvoorbeeld een heren enkel A en heren enkel B. In elk onderdeel wordt gewerkt met poules. Winnaars van poules spelen tegen elkaar op de finaledag op 5 september. clubkampioenschappen

Wanneer?

De wedstrijden worden doordeweeks in principe vanaf 18:00 uur gespeeld. Een tweede en derde serie wedstrijden zal respectievelijk om 19:30 uur en 21:00 uur worden afgewerkt. Uiteraard kan er altijd worden afgeweken van deze tijden, bijvoorbeeld voor de jongere jeugdleden. En kan je een dag niet? Geen probleem: iedereen kan twee verhinderingen opgeven.
 

Inschrijven?

De inschrijvingen zijn inmiddels geopend en lopen tot donderdag 28 augustus. Je kan je inschrijven door dit formulier in te vullen. Ook zullen we inschrijfformulieren in de kantine hangen. Deelname is helemaal gratis. Met vragen kan je altijd terecht bij tc@strandvliet.nl of bel even naar 06-41719911. 
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2015 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.