Copy
Schrijf je direct in voor het Open Toernooi

Nieuwsbrief

Juli 2016

Beste Duncan,
Nu de zomervakantie voor velen eindelijk is aangebroken vertrekken veel Strandvliet leden richting de zon. Alhoewel, het is de laatste tijd opvallend druk op doordeweekse avonden. Wellicht dat iedereen zich nog even snel probeert voor te bereiden op het toernooiseizoen. Ook bij Strandvliet is het raak: drie Open Toernooien vlak achter elkaar! Daarover en nog veel meer in deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Inschrijven: Open Toernooi

Over een kleine maand begint het Strandvliet Open Toernooi. Van 1 tot en met 7 augustus gooit onze vereniging haar deuren open voor alle tennissers van Amsterdam en omstreken. De inschrijvingen zijn geopend en lopen via Toernooiklapper. Inschrijven kan tot en met 18 juli voor alle enkel en -dubbelcategorieën van speelsterkte 4 tot en met 8. Durf jij het aan? 

Inschrijven: Open Veteranentoernooi

Na een zeer succesvolle 2015 editie gaat Strandvliet ook dit jaar weer een Open Veteranentoernooi organiseren. Deze zal wederom plaatsvinden in week 33, van 15 tot en met 19 augustus. Het toernooi staat open voor 50+ deelnemers in alle dubbelcategorieën (DD, HD en GD) in de speelsterktes 5, 6 , 7 en 8. Direct inschrijven kan via Toernooiklapper.

Inschrijven: Open Jeugdtoernooi

Op 27 juli kan de jeugd van 6 tot en met 12 jaar weer aan de slag tijdens het Open Jeugd Toernooi! Heb jij al wat wedstrijdervaring opgedaan met de World Tour of Groene Competitie? Dan is ons Open Jeugd Toernooi echt iets voor jou! Doe mee en win mooie prijzen! Je kunt je voor €2,50 inschrijven tot en met 22 juli.​

Inschrijven: Clubkampioenschappen

Het duurt nog even, maar van 5 tot en met 11 september gaan we weer bepalen wie de beste tennissers van de club zijn. Nieuw: de clubkampioenschappen tellen dit jaar voor het eerst mee voor je rating. Schrijf je nu alvast gratis in op één van de onderdelen. Ook voor de jeugd worden er clubkampioenschappen georganiseerd. Hier komt de jeugdcommissie later op terug.

Jeugd: Super Zomer Tennis Fun

Het is bijna zomervakantie, maar het tennisgevoel van de jeugdcommissie stopt nooit! Bij jou ook niet? Doe dan mee aan het Super Zomer Tennis Fun Programma van 27 t/m 29 juli. Met op 27 juli het Open Jeugd Toernooi (rood / oranje / groen), op 28 juli een superleuke gratis padel clinic (video), en op 29 juli een hele dag vol met leuke tennis activiteiten en prijzen. Inschrijven kan hier en tot 22 juli.

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat.

Barcommissie: Hulp Gezocht!

Nu veel leden hun 3 bardiensten hebben gedraaid ontstaat er een steeds kleinere groep mensen die de nog openstaande bardiensten kunnen invullen. We zijn daarom naarstig op zoek naar vrijwilligers die een (extra) bardienst willen draaien. Een goede barbezetting, met name in de avonduren, is namelijk onmisbaar. Extra diensten invullen kan via de bardienstplanner en wordt onwijs gewaardeerd. Alvast bedankt!

Terugblik: Juni

Afgelopen maand vonden er een aantal leuke activiteiten plaats bij Strandvliet. Op de website blikken we met fotoverslagen onder andere terug op het Langste Avondtoernooi en op het Uitwisselingstoernooi met TVDZ.

Verslag: Raadsvergadering

Raadsleden van de gemeente Ouder-Amstel kwamen woensdag 15 juni bijeen om de laatste ontwikkelingen rondom De Nieuwe Kern te bespreken. De Nieuwe Kern is het plan van de gemeentes Amsterdam en Ouder-Amstel om op de grond rondom Strandvliet duizenden nieuwe huizen te gaan bouwen. Belangrijk dus voor de toekomst van de vereniging. Onze voorzitter Pim praat je in dit verslag helemaal bij.

Open Toernooi Linnaeushof

Van een bevriende voorzitter van Tennisvereniging Linnaeushof (voorheen T.V. SportChamps) kregen we het vriendelijke verzoek onze leden te wijzen op hun Open Toernooi van 20 tot en met 28 augustus. Een ideaal toernooi om het zomerseizoen mee af te sluiten en om je optimaal voor te bereiden voor onze eigen clubkampioenschappen. Inschrijven voor het toernooi kan hier!
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2016 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.