Copy
Bekijk de activiteitenkalender van Strandvliet

Nieuwsbrief

Juli 2016

Beste tennisvrienden,
Strandvliet verwelkomt de komende weken tennissers vanuit heel Amsterdam en omstreken op haar park tijdens onze drie Open Toernooien. Gedurende de toernooien (jeugd, senioren en veteranen) zullen er vaak veel banen bezet zijn. In deze nieuwsbrief willen we je graag informeren over de drukte op de banen en over de mogelijkheden tot vrij spelen.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Open Jeugdtoernooi

De Jeugdcommissie organiseert deze week een aantal superleuke activiteiten voor onze jongste leden. Op woensdag 27 juli vindt het Open Jeugdtoernooi plaats. 's Middags zal er tussen 13:00 en 18:00 uur op vijf banen worden gespeeld. Op vrijdag 29 juli is het Super Zomer Tennis Fun programma. Hierbij zal er tussen 13:00 en 18:00 uur op vier banen worden gespeeld.

Open Toernooi

De inschrijvingen voor het Open Toernooi zijn gister gesloten en de bezetting is met bijna 150 inschrijvingen heel goed te noemen. Vanaf maandag 1 augustus tot en met vrijdag 5 augustus zal er elke avond tussen 18:00 en 23:00 uur worden gespeeld op tenminste 5 banen. Ook in het finaleweekend, zaterdag 6 en zondag 7 augustus, verwachten we 's ochtends en 's middags veel partijen. Wil je tijdens het toernooi een balletje slaan? Bel dan vooraf even naar de kantine om bij de wedstrijdleiding te informeren over de baanbeschikbaarheid.

Open Veteranentoernooi

Na een succesvolle 2015 editie gaat Strandvliet ook dit jaar weer een Open Veteranentoernooi organiseren. Deze zal plaatsvinden van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus. Inschrijven kan nog via Toernooiklapper. In tegenstelling tot het Open Toernooi, worden de wedstrijden bij het Open Veteranentoernooi 's ochtends (vanaf 10:00 uur) en 's middags gespeeld (tot 17:00 uur). De partijen worden waarschijnlijk op 4 banen gespeeld.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2016 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.