Copy
Bekijk het programma voor de KNLTB Voorjaarscompetitie

Nieuwsbrief

Maart 2018

Beste tennisvrienden
Het bestuur is volop bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen: de Voorjaarscompetitie en de World Tour staan immers alweer voor de deur. Ondertussen werken we hard om de club zo fijn mogelijk voor jou te maken. Zo lanceren we deze week een Strandvliet app die jou van alle informatie gaat voorzien, is er een nieuw modern afhangbord geïnstalleerd en wordt de website compleet vernieuwd. Ben jij zelf eigenlijk al klaar voor het nieuwe seizoen?
Met vriendelijke groet, het bestuur.

Programma Voorjaarscompetitie

Goed nieuws! De indeling van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2018 staat online. Je kan de indeling bekijken in de nieuwe MijnKNLTB omgeving. De site is overzichtelijk en eenvoudig en werkt prettig op desktop, tablet én mobiel. Natuurlijk zijn alle teamindelingen en programma's ook gewoon te vinden via onze eigen voorjaarscompetitie pagina. De TC heeft deze week contact opgenomen met de aanvoerders om de laatste voorbereidingen te treffen. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen via tc@strandvliet.nl.

Tenniskids World Tour

Ook dit jaar doen er weer 35 jeugdspelers verspreid over 6 teams mee met de Tenniskids World Tour. Alle schema's en programma's vind je op onze speciale Tenniskids pagina. De eerste wedstrijden vinden 18 maart al plaats. Wij wensen alle teams heel veel succes en plezier de komende weken. Zet 'm op!

Contributie + Kantinediensten

Op maandag 5 maart zijn de contributiefacturen verstuurd naar alle leden van Strandvliet. Alle informatie over de contributie-inning vind je hier. Daarnaast moeten alle senior leden een aantal kantinediensten draaien: leden vanaf 18 jaar verzorgen 3 diensten en parttime leden 2. Vanaf vrijdag 9 maart kunnen bardiensten online ingepland worden via de de nieuwe bardienstplanner van de KNLTB. Meer informatie over (het invullen van) de bardiensten vind je hier.

Spelerspas ophalen

De KNLTB ledenpas heb je nodig tijdens de voorjaarscompetitie, tijdens toernooien en om banen af te hangen. Zorg er daarom voor dat je je pasje zo snel mogelijk ophaalt. Pasjes voor competitiespelers worden meegegeven aan de aanvoerders tijdens de aanvoerdersbijeenkomst op 31 maart. Pasjes voor jeugdspelers in de World Tour en Groene Competitie zijn door de Jeugdcommissie meegegeven aan de teamleiders tijdens de ouderbijeenkomst op 3 maart. Alle overige leden ontvangen hun pasje op de reguliere manier: als je voor 29 maart aan de contributieplicht hebt voldaan en jouw bardiensten zijn ingevuld, dan ligt jouw pasje vanaf 31 maart op de club.

Nieuw: Strandvliet ClubApp

Vanaf dit seizoen heeft Strandvliet een eigen app: de KNLTB ClubApp. Met deze app kan je snel en gemakkelijk digitaal een baan afhangen, tennismaatjes zoeken en competitie uitslagen volgen. En dat is nog niet alles, want de app bevat vele functionaliteiten die het leven van tennissers gemakkelijker maakt. De Strandvliet app is gratis te downloaden in de Apple Store en in de Google Play Store. De komende weken zullen we de app gaan vullen met alle informatie. Op zaterdag 31 maart is hij helemaal klaar voor gebruik. Meer informatie over de ClubApp vind je op onze website.

Nieuw: KNLTB Afhangbord

Sinds maandag 19 februari heeft Strandvliet een nieuw afhangbord in gebruik waarmee jullie nóg eenvoudiger en sneller banen kunnen afhangen. Het nieuwe scherm is groter en in een gloednieuw jasje gestoken. Daarnaast staat het afhangbord in verbinding met de ledenadministratie en met de Strandvliet ClubApp, waardoor leden vanaf eind maart met de mobiele telefoon kunnen afhangen. Meer informatie over het Afhangbord vind je hier.

Zomer Tennislessen

Sandor is druk bezig om de inschrijvingen voor zijn zomerlessen af te ronden. Inschrijven kan nog tot uiterlijk 13 maart via het inschrijfformulier op onze website. Sandor deelt de lesgroepen in naar eigen inzicht, maar houdt hierbij uiteraard zoveel mogelijk rekening met jouw speelniveau en wensen. Eén les duurt 50 minuten en er zijn 16 lesweken. Vragen kunnen aan Sandor worden gesteld via trainer@strandvliet.nl.

Nieuw: Aanbod Jeugdlessen

Tennis is verslavend leuk. Daarom biedt Strandvliet met ingang van het nieuwe zomerseizoen een meerkeuze pakket aan voor de jeugd. Deze pakketten bieden onze jeugd spelers meer flexibiliteit en trainingsmogelijkheden! Meer informatie over de lespakketten vind je op onze website.

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat. Wil je in één klap op de hoogte zijn van wat er speelt, dan is dit vaste prik.

Seizoen kickoff (31 maart)

We trappen het nieuwe seizoen officieel af op zaterdag 31 maart, mits het weer het toelaat. Gedurende de dag is iedereen welkom om alvast warm te draaien voor de competitie, of om gewoon een balletje te slaan op het nieuwe gravel. Het bestuur zal de hele dag aanwezig zijn om de ledenpassen uit te delen. Ook kunnen de aanvoerders van de competitieteams de ballen en wedstrijddocumenten ophalen.

Bestuur: Notulen ALV 2018

Zaterdag 10 februari kwam een deel van de leden bijeen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (agenda). Hierin werd terug gekeken op het afgelopen jaar en legde het bestuur de plannen uit voor het nieuwe seizoen. De notulen zijn te lezen op onze website via deze link.

Bestuur: Mededeling

Vanaf 1 januari 2018 is het bij Strandvliet niet langer mogelijk om met contant geld te betalen. Door deze overstap naar een volledig ‘cashless’ systeem worden de kosten verlaagd en wordt de administratie minder arbeidsintensief en foutgevoelig. Daarnaast zorgt de uitbanning van contant geld voor een verkleining van het veiligheidsrisico.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2018 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.