Copy
Schrijf je in voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2016

Strandvliet

Wintertennis & Voorjaarscompetitie

Beste tennisvrienden, het zomerseizoen is nu dan toch echt ten einde gekomen. Maar wees gerust: ook in de winter staan we voor jullie klaar. Bij deze willen wij van de Technische Commissie jullie graag informeren over twee belangrijke evenementen: wintertennis en (het inschrijven voor) de voorjaarscompetitie.

Wintertennis 2015/2016

Het zomerseizoen is afgelopen, lang leve het winterseizoen! Wij van de Technische Commissie willen uiteraard dat iedereen zoveel mogelijk blijft tennissen. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer wintertennisHet werkt als volgt: elke zaterdagavond tennissen we van 18:00 tot 21:00 op de binnenbanen naast Strandvliet. Deelnemers spelen om de week een dubbel van een uur. De TC regelt de indelingen en verzorgt na het tennissen een hapje en een drankje. Inschrijven kan tot 6 november via tc@strandvliet.nl en kost €55.

Voorjaarscompetitie 2016

De KNLTB Voorjaarscompetitie: misschien wel het mooiste tennisevenement van het jaar. In 2015 deden er maar liefst 115 Strandvliet leden mee, verdeeld over 20 competitieteams. En ook voor volgend jaar is er weer volop interesse. Inschijven kan tot 15 november als team of als individu via het online inschrijfformulier. Mensen die al kenbaar hebben gemaakt dat ze meedoen hoeven uiteraard geen formulier in te vullen. Op onze website vind je meer informatie over de voorjaarscompetitie.

Najaarskampioenen!

Oh, wat waren ze goed! Maar liefst 4 van de 8 Strandvliet teams zijn kampioen geworden in de najaarscompetitie of worden dat dit weekend. Te beginnen met het heren dubbelteam van Richard van Gemert: geen partij verloren! Het team van Brian en Karim wist op de laatste speeldag kampioen te worden. En natuurlijk waren er de talenten van Drive ITT: de teams van Joa en Rebecca eindigden soeverein bovenaan. Allemaal gefeliciteerd! 

Foto's Open Veteranentoernooi

Het Open Veteranen Toernooi van 2015 was een groot succes. Eén van de deelnemers van het toernooi was fotograaf Erik Buis. Hij heeft tijdens het toernooi een aantal mooie foto's geschoten. Een selectie daarvan is nu te zien op onze website. Uiteraard komen we in 2016 terug met een nieuw Open Veteranentoernooi!
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2015 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.