Copy
Klik hier om je aan te melden voor de ledensessie!

Nieuwsbrief

Januari 2016

Beste leden,
Allereerst willen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen in goede gezondheid en met natuurlijk veel tennisplezier. Voor Strandvliet wordt 2016 een jaar om verder te bouwen en de club gezonder te maken. Wij hopen dat iedereen daar zijn of haar steentje aan wil bijdragen. 
Met vriendelijke groet, het bestuur.

Nieuwjaarsreceptie (9 januari)

Wij willen alle leden van Strandvliet van harte uitnodigen om de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 9 januari bij te wonen in onze kantine. Vanaf 15:00 uur zullen wij met elkaar proosten op het nieuwe jaar, een jaar waarin we met elkaar aan een sterker en nog gezelliger Strandvliet gaan werken.

Ledensessie (16 januari)

Omdat Strandvliet voor een aantal grote uitdagingen staat, willen wij graag het beleidsplan toetsen en zo nodig vernieuwen. In de vorige nieuwsbrief hebben wij gemeld dat dit ook op 9 januari zou gaan plaatsvinden. Dit bleek moeilijk te organiseren en daarom hebben wij de ledensessie verplaatst naar zaterdag 16 januari om 12:30 uur. De sessie zal ongeveer 2,5 uur duren. Er zal met een aantal rondes gewerkt worden, waarin de leden steeds in kleine groepjes gaan brainstormen en daarna de resultaten centraal zullen bespreken. Er is plek voor maximaal 20 leden. Daarom willen wij iedereen die wil meedenken vragen om zich aan te melden via het formulier op de website. Voor vragen kunnen jullie terecht bij voorzitter@strandvliet.nl of bellen met 06-24233668 (Mariëtte van Driel). Een uitgebreidere omschrijving van het belang van deze ledensessie en over de stand van zaken van onze club vind je via deze link.

Inschrijving Tennis Kids World Tour

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Houd dan je mailbox in de gaten! Binnenkort opent de Jeugdcomissie de inschrijving voor de World Tour, de competitie voor de jongere jeugd. De World Tour bestaat uit een aantal speelmomenten verdeeld over een aantal maanden. En elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour. Er doen jaarlijks nu al zo'n 20.000 kinderen mee. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Drie kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: Rood, Oranje en Groen. En bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. Strandvliet doet dit jaar voor het eerst mee aan de World Tour, jij toch ook?
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2016 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.