Copy
Schrijf je in voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2017

Nieuwsbrief

November 2016

Beste tennisvrienden,
De herfst zorgt voor prachtige kleuren, maar ook voor meer regen en kou. Toch zijn de banen nog open. En op enigszins mooie dagen spelen de “diehards” gewoon door. En wie niet meer buiten wil spelen kan in de hal terecht. Uw bestuur hoopt en verwacht dat het volgende (jubileum) seizoen meer leden een steentje willen bijdragen. We wensen u in ieder geval nog steeds veel tennisplezier !


Met vriendelijke groet, het bestuur.

Strandvliet 2.0! Bouw jij mee?

In de extra nieuwsbrief van 1 november 2016 deden we een oproep aan onze leden om mee te bouwen aan Strandvliet 2.0. De grootste uitdaging hierbij is het beantwoorden van de vraag hoe we als tennisvereniging gezond, vitaal en onderscheidend blijven in een snel veranderende omgeving. Het bestuur is van mening dat innovatie hier het sleutelwoord is. Help jij mee met ledenwerving, ledenbehoud of sponsorwerving? Meld je dan aan via onze site!

Status gravelbanen

Na het weekend van 13 november zullen de netten verwijderd worden van de banen 4, 5 en 6. Dat zijn ook de banen waar de meeste bladeren op vallen. De andere drie banen blijven in principe bespeelbaar tot het moment van de eerste (stevige) nachtvorst. Op dat moment zouden de banen stuk gespeeld gaan worden. De beslissing om ook die laatste netten weg te halen ligt bij de heer Biseswar.

Inschrijven voorjaarscompetitie 2017

De KNLTB Voorjaarscompetitie: misschien wel het mooiste tennisevenement van het jaar. In 2016 deden er maar liefst 120 Strandvliet leden mee, verdeeld over 23 competitieteams. En ook voor volgend jaar is er weer volop interesse. Inschrijven kan tot 1 december als team of als individu via het online inschrijfformulier. Op onze speciale competitiepagina vind je meer informatie over de voorjaarscompetitie. Vragen kan je stellen aan de TC via tc@strandvliet.nl

Nieuwe competitievormen voor jou!

Strandvliet is, in samenwerking met de KNLTB, constant bezig om de voorjaarscompetitie nog leuker en toegankelijker voor je te maken. Daarom introduceren we vanaf 2017 de volgende nieuwe competitievormen: 1) de 8&9-competitie (voor spelers met speelsterkte 8 of 9), 2)  de zomeravondcompetitie (een competitievorm op de woensdagavond, die je naast je normale competitie kan spelen), en 3) de onder35 competitie (speciaal voor spelers tussen de 17 en 35 jaar). Meer informatie vind je in dit artikel op onze website

Bestuur: Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat.

Speelsterktes 2017 (bijna) bekend

Elk jaar bepaalt de KNLTB door middel van de speelsterkte de tennisvaardigheid voor alle Strandvliet leden. Ook jij krijgt een speelsterkte toegewezen, die ergens tussen de 1 en 9 zal liggen. Uiterlijk 15 november 2016 wordt de nieuwe speelsterkte voor 2017 bekend gemaakt via jouw spelersprofiel op knltb.nl en MijnKNLTB. Meer informatie vind je op onze site.

Wintertennis

Regen komt inmiddels met bakken uit de hemel en bladeren bedekken het gravel. Wil je in de winter lekker doorspelen? Doe dan mee met onze wintertennis poule. Elke zaterdagavond spelen we van 18:00 tot 21:00 dubbelpartijen met een vaste partner tegen wisselende tegenstanders. Uiteraard met een aansluitende borrel. Na een aantal weken wissel je ook van partner.  Er zijn nog een paar plekken vrij. Wil je meedoen, stuur dan een kort mailtje naar tc@strandvliet.nl.

Sponsorovereenkomst Decathlon

Strandvliet is per direct een samenwerkingsverband aangegaan met sportwinkelketen Decathlon, bij de leden van Strandvliet bekend vanwege de grote winkel aan de Arena Boulevard. Naast een jaarlijkse bedrag voor de plaatsing van een winddoek langs baan 1, ontvangt de vereniging 4 euro voor elk lid dat een Decathlon sportpas aanschaft. Hiermee kan je gebruik maken van verschillende kortingen, zoals gratis je racket laten bespannen. Op onze website vind je meer informatie

Terugblik: Najaarscompetitie

Afgelopen weekenden is er weer hard gestreden in de najaarscompetitie. Van de maar liefst 16 teams werden er drie kampioen: 1) het zondag heren 2 team van Caio, Romnick, Emiel, Björn en Gavin (zie foto), 2) het zondag heren 1 team van Roland, Daan, Bodhy en Pim, en 3) het vrijdag heren 50+ team van Ed, John, Johan, Richard en Frans. Van harte gefeliciteerd.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2016 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.