Copy
Bekijk hier de competitie uitslagen

Nieuwsbrief

Mei 2017

Beste tennisvrienden,
De eerste tennismaand zit erop! Maar liefst 139 leden, jong en oud, deden de afgelopen weken mee aan één van de competitievormen. Het zorgde voor gezellige drukte op de banen. Met het einde van de voorjaarscompetitie in zicht, kijken we in deze nieuwsbrief alvast vooruit naar alles wat komen gaat. Bijvoorbeeld het jubileumfeest!
Met vriendelijke groet, het bestuur.

24/06 - Jubileumfeest

Strandvliet bestaat dit seizoen precies 40 jaar. Dit heugelijke feit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we op zaterdag 24 juni ons jubileum groots vieren. De precieze invulling van de dag wordt binnenkort bekend gemaakt, maar reserveer deze datum alvast in je agenda.

Inschrijven Najaarscompetitie

Vind je de 7 speelrondes van de voorjaarscompetitie maar aan de karige kant? Dan hebben we goed nieuws voor je. De inschrijvingen voor de KNLTB Najaarscompetitie zijn namelijk weer geopend. Deze competitie vindt plaats in de maanden september en oktober. Inschrijven kan tot en met zondag 28 mei, als team of als individu, door een mail te sturen naar tc@strandvliet.nl. Geef in je mail aan met wie je wilt gaan spelen en in wat voor soort competitie. Het complete aanbod vind je HIER.
 

Column Pim

Inmiddels vaste prik in onze maandelijkse nieuwsbrief: een column van onze voorzitter Pim Scheick. Hierin vertelt hij over alles dat hem de afgelopen weken is opgevallen als bestuurslid van onze vereniging. En dat is nogal wat. Wil je in één klap op de hoogte zijn van wat er speelt, dan is dit vaste prik.

11/06 - Uitwisselingstoernooi TVDZ

Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat Strandvliet en Tennisvereniging Diemen Zuid elkaars vereniging bezoeken tijdens de twee jaarlijkse uitwisselingstoernooien. Op zondag 11 juni gaat Strandvliet op bezoek bij TVDZ. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi waar gezelligheid op de eerste plaats staat. De eerste wedstrijden beginnen om 11 uur, deelname is gratis en TVDZ zal voor hapjes en een lekkere lunch zorgen. Inschrijven kan via de intekenlijst in de kantine of door een mailtje te sturen naar penningmeester@strandvliet.nl.

Open Toernooien: Save the Dates

Ook dit seizoen zullen we weer drie open toernooien organiseren. We beginnen van 31 juli t/m 6 augustus met het Open Toernooi, gaan dan door met het Open Veteranentoernooi van 14 t/m 20 augustus en eindigen de serie met het Open Jeugdtoernooi (JRT) van 28 augustus t/m 3 september. De inschrijvingen voor de toernooien starten binnen enkele dagen! Houd de toernooipagina's dus goed in de gaten.

Aanwezigheid Huub / Barbezetting

Huub Teunen is dit seizoen op doordeweekse dagen niet meer tot 13.00 uur in de kantine aanwezig. Hij maakt 's ochtends schoon en vult de bar aan. Om 10.00 uur laat hij de kantine over aan de dan aanwezige tennissers. Indien er niemand is, wordt de kantine afgesloten zonder inschakeling van het alarm. Om 13:00 uur start de reguliere bardienst. Tussen 10:00 en 13:00 uur kunt u gewoon tennissen en gebruik maken van de kantine. Zorg dan wel dat u alles netjes achterlaat en de rolluiken omlaag doet bij het weggaan (zonder alarm).

Kleedkamergebruik door SGR

Vanaf 8 mei t/m 16 juni stelt Strandvliet haar kleedkamers beschikbaar voor leerlingen van Scholengemeenschap Reigersbos (SGR). Zo kunnen de leerlingen zich rustig omkleden wanneer ze gymnastiek hebben op het veld. Strandvliet ontvangt hier een kleine vergoeding voor. Ook versterkt dit onze band met de buurt en geeft het jongeren de kans om met tennis in aanraking te komen. Wie weet komen we ze later weer tegen als lid van Strandvliet.


Mededelingen

Vanuit het bestuur een paar korte mededelingen: 1) Zoals de nieuwe borden al aangeven: het is vanaf dit seizoen niet toegestaan om scooters en brommers met draaiende motor het park op te rijden. 2) Donderdag 1 juni organiseert Adidas een gezelligheidstoernooi op onze club. Tussen 16:00 en 19:00 uur zullen zij gebruik maken van onze banen. Aansluitend is er een licht buffet voor ca. 50 mensen. 3) Zaterdag 20 mei zijn wegens competitiedrukte tijdelijk alle zes de banen nodig. Vanaf 17:00 uur kan er vrij gespeeld worden. Op zondag 21 mei is er vanaf 12:30 een recreatiebaan beschikbaar.
'LIKE' ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE
Copyright © 2017 L.T.C. Strandvliet, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
update subscription preferencesforward to a friend 
If you'd like to stop getting these emails, you can unsubscribe from this list.