Copy
BeautyNieuws november 2019  
View this email in your browser
BeautyNieuws november
De wintertijd is in gegaan en de kou heeft zich op verschillende momenten ook al goed laten voelen! Merk jij al een verschil in je huid? De meeste van ons kruipen nu lekker tegen de verwarming, zetten de openhaard aan, maar weet je dat je huid nu ook weer andere verzorging nodig heeft om uitdroging en huidproblemen te voorkomen? Deze maand zal ik tijdens je behandeling je huid ook opnieuw inspecteren en indien nodig je aanvullend adviseren voor producten die jij thuis kunt gebruiken. No worries, Happy skin is always in! 

Deze maand staat bij 'By Martine Sophia' in het teken van 'Black Friday', mijn 30st verjaardag & de december agenda.

Lees hieronder snel verder wat er voor deze maand op het programma staat! 
Van acne tot wimpers. En alles er tussenin, kun je terecht @ By Martine Sophia. Kijk op de website http://www.bymartinesophia.com
Black Friday @ByMartineSophia!  

Deze maand valt Black Friday op 29 november, na een succesvolle salon actie vorig jaar kan dit jaar uiteraard een nieuwe actie niet uitblijven. Zoals ik al eerder aangaf is er een nieuwe lijn (Bellabaci) toegevoegd aan het vaste assortiment van By Martine Sophia. 
Heb jij intussen al kennis gemaakt met een van deze prachtige producten? Nog niet, boek dan snel eens een Bellabaci behandeling in de salon. Voor deze maand kan dus ook een prachtige 'Black Friday' actie niet uitblijven. Omdat ik deze producten moet pre-orderen is het handig om op voorhand in te calculeren hoe veel ik hiervan nodig zal hebben. Dus voor jou nu alvast wat meer informatie over de prachtige Bellabaci Black Friday aanbieding; 

Bellabaci Black box face + gratis skin fitness short behandeling t.w.v. €38,50

Bellabaci Black box body + gratis skin fitness short behandeling t.w.v. €38,50

Per persoon is elke Black box maximaal 1 keer te bestellen. Een Black box face en/of body kost €72,- per box. De boxen bevatten 2 body óf 2 facial cups & een heerlijke black  coconut cupping oil (geurloos). De totale waarde van deze aanbieding is dus €110,50 per box. 

Wil jij er dus zeker van zijn dat jij op Black Friday een box hebt & je gratis behandeling kunt inplannen? Reageer dan op deze e-mail of stuur me via Whatsapp een bericht zodat ik jouw box kan pre-orderen. 

LET OP!!!
Per persoon kun je dus maximaal 1 Black box face en 1 Black box body bestellen. Als je een pre-order plaatst dan ontvang je van mij een betaalverzoek, nadat deze betaald is, is je bestelling definitief. De boxen kunnen dan tijdens de geplande afspraak worden opgehaald/meegenomen. 
Nog minder dan 8 weken tot Kerst... 

Wauw momenteel is het zo dat de december agenda die ik in oktober open heb gezet voor het inplannen van je behandeling voor de Feestdagen al behoorlijk vol gepland zit. Dus wil jij stressvrij de Feestdagen in, dan adviseer ik je echt om z.s.m je behandeling in te plannen. Let op! Omdat dit een drukke maand is worden de regels in zake annuleren, verzetten, vergeten van je afspraak nog eens benoemd. 

Je afspraak wijzigen of annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. Daarna zal 50% van het totaal bedrag van de behandeling in rekening worden gebracht.  Indien de cliënt meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, zal By Martine Sophia de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken bedrag in rekening brengen. Wanneer een cliënt vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon arriveert kan By Martine Sophia de afspraak annuleren en zal het gehele afgesproken bedrag in rekening brengen.

Dus mocht je toch niet kunnen, mocht er iets tussen komen, dat kan uiteraard gebeuren, maar vergeet dit niet op tijd door te geven! Dan kan ik wellicht iemand anders nog blij maken met jouw geplande tijd. 

Ook is het belangrijk dat je op tijd bent voor je afspraak. Ik plan deze periode afspraken zeer strak op elkaar. Mocht het gordijn dicht zijn, dan ben ik nog even in behandeling en verzoek ik je even droog, uit de wind te gaan zitten op het zitje dat ik links van de salon gecreëerd heb voor je.
Ik weet dat jij een afspraak hebt en rond dan mijn voorgaande afspraak af. Helaas komt het ook nog wel eens voor dat er aan de deur getrokken, geklopt & gebonkt wordt. Ik wil je vriendelijk verzoeken dit niet te doen. Mocht dit bij jou gebeuren kun je dit zelf ook als zeer onprettig ervaren.

Happ-Bee Birthday to Me!
___

Deze maand word ik 30 jaar! . En wie jarig is, trakteert! Daarom heb ik voor deze maand een heerlijke, opfrissende & werkzame 30 minuten behandeling voor jullie samen gesteld. Deze behandeling heet 'Honey, Bee Beautiful' omdat ik vind dat iedereen moet stralen deze maand!
 
De behandeling bestaat uit;

- een reiniging
- een peeling
- massage met ampul
- masker & massage
- masker voor thuis
- serum voor thuis

Honey, Bee Beautiful behandeling heeft een totale waarde van €51,40 nu voor €32,50
Dat betekent dat je de producten voor thuis dus gratis krijgt!

Geschikt voor mannen & vrouwen. 
Dierproef vrij | Glutenvrij
Facebook
Twitter
Website
Email
Instagram
YouTube
Acties en aanbiedingen zijn geldig tot 30-11-2019. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Niet inwisselbaar tegen contanten en zolang de voorraad strekt.
Online afspraken inplannen is geen probleem.

De salon is gesloten op;
24.12.2019 t/m 26.12.2019
31.12.2019 & 1.1.2020
11.1.2020 t/m 3.2.2020
Je bent aangemeld voor Nieuwsbrief "By Martine Sophia" via By Martine Sophia's website.

Je kunt contact met ons opnemen via 0628429226 of online http://www.bymartinesophia.com


By Martine Sophia Julianastraat 110B Rijen, Noord-Brabant 5121 LT Netherlands

Like BeautyNieuws november 2019 on Facebook

Copyright © 2019 By Martine Sophia All rights reserved.

 
 update your preferences unsubscribe from this list
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
By Martine Sophia · Julianastraat 110B · Rijen, Noord-Brabant 5121 LT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp