Copy

VEB Nieuwsflash

Bekijk in uw browser
Nieuwsflash Vlaams EnergieBedrijf

eGov Awards 2014

VEB wint in categorie 'samenwerking'

De eGov Awards zetten jaarlijks innovatieve ICT-projecten van de overheid in de kijker. Van een record aantal inzendingen, 56, koos de jury de winnaars van 5 categorieën - gebruiksvriendelijkheid, rendabiliteit, innovatie, samenwerking en open data - en een algemene winnaar. We dongen mee met ons klantenbeheersysteem met interactief klantenportaal, en kwamen in de categorie 'samenwerking' als beste uit de bus.

We worden dus beloond om de goede samenwerking met andere overheidsdiensten zoals het Facilitair Bedrijf en het Agentschap Wegen en Verkeer. Samen met VDAB, De Lijn en GO! zetelen ze in onze stuurgroep leveringen, dat ons klankbord vormt bij belangrijke beslissingen. Zo is het klantenportaal volledig op maat van de overheid uitgewerkt. Voor de e-facturatie stemden we af met Financiën en Begroting voor hun Orafin-toepassing, en op federaal niveau voor de XML-facturatie.
Verder werken we voor de ontwikkeling samen met Gen, en voor de opstart met consultants van Lava Consulting Services. We bedanken al onze partners om samen tot een mooi resultaat te komen.

De jury vermeldde ook het potentieel naar buitenlandse uitstraling toe. Ons model van aankoopcentrale voor energielevering, samen met efficiënter data- en energiebeheer, kan immers andere landen inspireren.

Bekijk hier ook het verslag van organisator Agoria.

Share
Forward
Tweet
Copyright © 2014 VEB, alle rechten voorbehouden.

VEB
Tour & Taxis - Koninklijk Pakhuis 301
Havenlaan 86C
1000 Brussel
Belgium

Add us to your address book


Klik hier om uit te schrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp